728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

    Άλβιν ο γκριφονάκος ψάχνει παντοτινή οικογένεια...

    Ο Άλβιν βρέθηκε τυχαία μπροστά μας σε ένα πάρκο, ένα μαύρο πανέμορφο αλλά κοκαλιάρικο γκριφόν μόλις 10 κιλάκια, ζητούσε αγάπη και με την πρώτη ματιά, έτρεξε στην αγκαλιά μας και μας έκανε χαρές. Οι περίοικοι μας ενημέρωσαν ότι είναι σκυλί αδέσποτο, κάποιος το εγκατέλειψε και η γειτονιά το ταΐζει "που και που".
    Τώρα ο Άλβιν είναι κοντά μας, φιλοξενείται από εθελοντή και μας δείχνει κάθε μέρα πόσο καλός έξυπνος και αγαπησιάρης είναι. 
    Έμαθε να ζει μέσα στο σπίτι, να κάνει αγκαλίτσες και να δίνει ποδαράκι. Είναι φιλικός με άλλους σκύλους, γατούλες και παιδάκια. 
    Αν θέλετε να βάλετε στην ζωή σας αυτό τον ομορφούλη και να τον κάνετε μέλος της οικογένειά σας, καλέστε στο 6978121020 (κα Αλεξανδρα)

    Όνομα: Άλβιν
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
    Ράτσα: Γκριφόν
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 1,5 έτους
    Βάρος: 15 κιλά
    Εμβολιασμένος: NAI
    Στειρωμένος: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: NAI
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 941000016712996

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Άλβιν, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1285325738199404
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€) [Ν.4039/12 άρθρο. 5. παρ.1ε) και 1ζ).


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Άλβιν ο γκριφονάκος ψάχνει παντοτινή οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top