728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 8 Απριλίου 2017

    Διαμαρτυρία για τη Σφαγή του Πάσχα...

    Κάθε χρόνο, εκατομμύρια αρνάκια θα γεννηθούν έχοντας άλλοι προαποφασίσει τη θανάτωσή τους. Θα ζήσουν μόλις λίγους μήνες με τις μητέρες τους, και χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα να ορίσουν τη ζωή τους και το σώμα τους, θα τα αναγκάσουν να τις αποχωριστούν και να εκτελεστούν.
    Στο όνομα "της αγάπης" τα μικρά αυτά παιδάκια αντί να χαίρονται τη ζωή, τη μητρική αγκαλιά και το παιχνίδι, δολοφονούνται, γδέρνονται και διαμελίζονται. Επειδή "το λέει το έθιμο" θα τυλίξουν τα έντερά τους γύρω από ένα σίδερο. Επειδή "έτσι συνηθίζεται" θα καρφωθεί το κορμί τους σε μια σούβλα, χορεύοντας και πίνοντας γύρω από το πτώμα τους.
    Πολλοί άνθρωποι συντηρούν αυτή τη βάρβαρη παράδοση, έχοντας αποκόψει τους εαυτούς τους από κάθε συμπόνια και λογική. Εφόσον δεν είναι οι ίδιοι τα θύματα, εύκολα αντιμετωπίζουν και με κυνισμό μάλιστα την καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων στη ζωή, και δικαιολογούν τη βαρβαρότητα, την ανισότητα, την αδικία, την υποδούλωση, τη δολοφονία! Θα είχαν άραγε την ίδια ματιά στα πράγματα αν γίνονταν οι ίδιοι τα θύματα και κάποιοι άλλοι γιόρταζαν με το θάνατό τους ένα έθιμό τους ή μία παράδοση;
    Φυσικά και όχι! Γιατί αν μπεις στη θέση του αδύναμου, μπορείς τότε εύκολα να αντιληφθείς τον παραλογισμό του να επιβάλλεις σε κάποιον άλλον το θάνατο για τη δική σου ευχαρίστηση. Ακόμα και οι πιστοί χριστιανοί, ενώ μιλούν και προσεύχονται για αγάπη και καλοσύνη, στην πράξη μόνο αυτό δεν εφαρμόζουν, εξαιρώντας από τη βασική διδασκαλία όλων των θρησκείων, το "ου φονεύσεις", ορισμένα πλάσματα! Αν όμως πιστεύουν ότι ο Θεός ευλογεί τη δολοφονία των πλασμάτων του, τότε τί ακριβώς θεωρούν ότι θα έκανε ο Διάβολος;
    Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 12:00 στην Ερμού στο ύψος της εκκλησίας της Καπνικαρέας ελάτε όλοι να διαμαρτυρηθούμε για το βάρβαρο έθιμο της σφαγής του Πάσχα και κάθε σφαγής. Θα ακολουθήσει ειρηνική πορεία προς την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου και θα λήξει εκεί η διαμαρτυρία μας. Συμμετέχουμε όλοι φορώντας αποκλειστικά μαύρα ρούχα!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΛΑΌ ΜΕ ΠΟΡΩΜΈΝΗ ΚΑΡΔΙΆ!
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ.
      ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΡΊΞΕΙ ΣΤΗ ΚΡΕΠΆΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΈΚΑΝΑΝ ΆΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΌ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΎΝ ΤΗ ΖΩΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Διαμαρτυρία για τη Σφαγή του Πάσχα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top