728x90 AdSpace

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

  Ο μικρός Άνταμ αναζητά οικογένεια...

  Αυτός είναι ο Άνταμ και εντοπίστηκε να τρέχει πανικόβλητος στη μέση του δρόμου τη βραδιά της Ανάστασης. Εκείνη την ώρα και για καλή του τύχη μια πολύ φιλόζωη οικογένεια που περπατούσε προς το σπίτι, τον είδε και του φώναξε να πάει κοντά τους. Ο Άνταμ αμέσως τρύπωσε στην αγκαλιά της «μαμάς» και δε σταμάτησε να τρέμει μέχρι να φτάσουν στο σπίτι και να κλείσουν την πόρτα πίσω τους.
  Το σκυλάκι δεν έφερε το υποχρεωτικό από το νόμο μικροτσίπ και ο πρώην κηδεμόνας δε βρέθηκε ποτέ. Ο Άνταμ αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε μονοκατοικία -μέσα στο σπίτι- μαζί με σκυλάκια, γατάκια και παιδιά. Είναι ένα πανέξυπνο σκυλάκι που μόλις σε μερικές μέρες έδειξε ότι έχει καλούς τρόπους και ότι μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα ότι κι αν θέλουμε να του δείξουμε. Όπως ολα τα κουταβάκια τρελαίνεται για παιχνίδια, χάδια, αγκαλιές και λατρεύει να παίζει με όλους όταν βγαίνει βόλτα στο πάρκο.
  Σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο Άνταμ είναι 3 μηνών και αναμένεται όταν μεγαλώσει να γίνει 17-20 κιλά. Θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6944696535 (κα Ηρώ)

  Όνομα: Άνταμ
  Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από την οικογένεια που τον εντόπισε.
  Ράτσα: Ελληνικός ιχνηλάτης
  Γένος: Αρσενικό
  Ηλικία: 3 μηνών
  Βάρος: θα γίνει περίπου 17-20 κιλά
  Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
  Στειρωμένος: ΟΧΙ
  Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
  Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
  Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
  Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
  ΙδιαιτερότητεςΟΧΙ
  Αριθμός Microchip: 941000016306729
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Άνταμ μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1377042352361075

  Για να δείτε άλμπουμ με άλλα διαθέσιμα προς υιοθεσία κουταβάκια μπορείτε να ακολουθήσετε το συνδέσμο:
  https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=444683948930258
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
  -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
  -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
  [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

  Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
  Larissa’s Stray Volunteers
  Facebook Twitter Google+
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο μικρός Άνταμ αναζητά οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet