728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

    Παράσημο σε σκύλο «μάνα του λόχου»...

    Ένας θηλυκός βελγικός ποιμενικός (Malinois) ήταν το... τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή αποφοίτησης Σχολείου Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, που πραγματοποιήθηκε στο Γ' Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ' ΚΝΟ).
    Το χαριτωμένο τετράποδο βραβεύθηκε για την προσφορά του στον Στρατό Ξηράς ως πατρογονικός στρατιωτικός σκύλος. Το λυκόσκυλο γεννήθηκε το 2009 και, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία για την ευζωία των συγκεκριμένων τετράποδων, ολοκλήρωσε την αναπαραγωγική ζωή του, που διαρκεί επτά χρόνια.
    Στο διάστημα αυτό έφερε στον κόσμο όχι ένα ή δύο, αλλά 43... στρατιωτικά κουταβάκια, προσφέροντας τεράστιο οικονομικό όφελος στην υπηρεσία.
    Γι' αυτό, άλλωστε, βραβεύτηκε από υψηλόβαθμα στελέχη του Στρατού, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να την τιμήσουν για την πολύτιμη προσφορά της. Με το παράσημο στον λαιμό, το πανέμορφο σκυλί βγήκε καμαρωτό και στην καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τον εκπαιδευτή της και τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Πάντως, το παράσημο δεν σημαίνει... αποστρατεία. Με τον νέο συνοδό της η σκυλίτσα θα συνεχίσει τη νέα της αποστολή ως φύλακας σε μονάδα, αφού έχει λάβει τη σχετική εκπαίδευση.
    πηγή: http://www.dimokratianews.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Παράσημο σε σκύλο «μάνα του λόχου»... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top