728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

    ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ για τον τρίποδο χιονογατούλη...

    Ο μικρός Angel με τα πανέμορφα ματάκια εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου με το αριστερό πίσω ποδαράκι του σπασμένο και το κόκκαλο να προβάλλει έξω από το κορμί του, ανήμπορος να κουνηθεί. Προφανώς για τον άνθρωπο που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του, η ζωή του δεν ήταν αρκετά σημαντική, ώστε να σταματήσει και να τον μεταφέρει σε κτηνίατρο.
    Η φιλόζωη οικογένεια που τον βρήκε -σοκαρισμένη από την εμφάνισή του- τον περιμάζεψε και τον μετέφερε αμέσως στην κτηνιατρική κλινική Animal's Health. Εκεί διαπιστώθηκε εκτεταμένη μόλυνση και δυστυχώς το ποδαράκι του έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.
    Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες και ο κτηνίατρος μας έδωσε λίγες ελπίδες για την ανάρρωση του μικρού γατούλη, αλλά αυτός μας απέδειξε ότι είναι πιο δυνατός. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη νοσηλευόμενος. Ωστόσο, οι πληγές του έχουν επουλωθεί και περπατάει πλέον με ευκολία αν και τριποδάκι και ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή υιοθεσία! 
    Είναι ένας μικρόσωμος φοβητσιάρης γατούλης που όμως η οικογένεια που θα ανοίξει την αγκαλιά της μπορεί εύκολα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να αποκτήσει μια χιονονιφάδα για όλες τις εποχές! 
    Όποιος θα ήθελε να ανοίξει το σπίτι του και την αγκαλιά του για το όμορφο αγοράκι με τα πανέμορφα μάτια ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία).
    Θα δοθεί εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

    Όνομα: Angel
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται στην κτηνιατρική κλινική
    Ράτσα: Kοινή Ευρωπαϊκή
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 1 έτους
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000017190590
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    Τα κτηνιατρικά έξοδα για την χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία του Angel είναι 250€. Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας, τον οποίο και διαχειρίζονται η ταμίας και η πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του σωματείου.

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    BIC: PIRBGRAA
    ΙΒΑΝ: GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
    Όνομα δικαιούχων: Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου
    ή εναλλακτικά στο λογαριασμό μας PayPal: adespotoiaggelies@gmail.com

    Υπενθυμίζουμε ότι για τον Angel μπορεί όποιος θέλει να περάσει, να δει, να ρωτήσει και να ενημερωθεί για την πορεία του στην κτηνιατρική κλινική Animal's Health - Θωμάς Γεωργιάδης, Ιωάννης Πασχαλίδης - Αγιάς 4, Λάρισα.

    Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Angel μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:
    https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1398815420183768
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ για τον τρίποδο χιονογατούλη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top