728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

    Ο Λεωνίδας το γενναίο τριποδάκι μετά τη μάχη ψάχνει αγκαλιά...

    O Γενναίος Λεωνίδας βρέθηκε σε ένα χωριό στη μέση του δρόμου να "σέρνεται" κυριολεκτικά προσπαθώντας να αποφύγει τα αυτοκίνητα που διέρχονταν και να φτάσει στην άκρη του δρόμου. Ήταν χτυπημένος και στα δυο μπροστινά ποδαράκια του με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περπατήσει καθόλου. Όταν μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο διαπιστώθηκαν συντριπτικά κατάγματα βραχιονίων άμφω και πολλά σκάγια διάσπαρτα στον κορμό του ζώου. Υπάρχουν υπόνοιες τα τραύματα του να μην προήλθαν από αυτοκίνητο αλλά από ανθρώπινη κακοποίηση, ίσως αφού το τραυμάτισαν με κυνηγετικό όπλο, το βασάνισαν με απερίγραπτο τρόπο και το πέταξαν στον δρόμο. Ο Λεωνίδας χειρουργήθηκε και στους δυο ώμους και άρχισε η προσπάθεια αποκατάστασης, αν και για αρκετό καιρό αναγκάστηκε λόγω πόνου και δυσκολίας στην κίνηση να περπατάει στα δυο πίσω πόδια, κρατώντας τα δυο μπροστινά στον αέρα. Προσπαθήσαμε με φυσικοθεραπεία να τον βοηθήσουμε να περπατήσει ξανά και με τα τέσσερα πόδια. Δυστυχώς η φύση των τραυμάτων ήταν τέτοια που χρειάστηκε να γίνουν άλλα δυο χειρουργεία και τελικά να ακρωτηριαστεί το ένα μπροστινό πόδι στο ύψος του ώμου. Ωστόσο, ο Γενναίος Λεωνίδας στο τέλος νίκησε και κατάφερε και περπατάει με ευκολία με τα τρία πλέον ποδαράκια του.
    Ο Λεωνίδας είναι ένας γλυκός τριποδάκος, που αν και γενναίος με τον πόνο και τις δυσκολίες, λίγο φοβιτσιάρης με ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Τον κερδίζεις ωστόσο αμέσως με λίγα χάδια, λιχουδιές και αγάπη. Παίζει πολύ ωραία με τα άλλα σκυλάκια και τα πάει καλά και με γατούλες. Μετά τη νικηφόρα μάχη θέλει ένα δικό του σπιτάκι να χαλαρώσει με ασφάλεια, να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Όποιος θα ήθελε να δώσει αγάπη και μια οικογένεια στον Λεωνίδα μπορεί να καλέσει στο 6978121020 (Κα Αλεξάνδρα).

    Όνομα: Λεωνίδας
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από Εθελοντή
    Ράτσα: Ημίαιμο Labrador
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: Ενός έτους
    Βάρος: θα γίνει περίπου 20 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: Τριποδάκι
    Αριθμός Microchip: 941000016300461
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Λεωνίδα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:
    https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1429165793815397
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)



    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers


    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Λεωνίδας το γενναίο τριποδάκι μετά τη μάχη ψάχνει αγκαλιά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top