728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

    Η άτυχη Souri ψάχνει οικογένεια...

    Η άτυχη Souri εντοπίστηκε στη μέση του δρόμου από τα παιδιά της γειτονιάς. Την είχε χτυπήσει και εγκαταλείψει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Τα παιδιά τη μετέφεραν στην άκρη του δρόμου και μας κάλεσαν. Το αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Δεν είχε άλλα τραύματα αλλά είχε κοπεί ένα μέρος της γλώσσα της.
    Οι πρώτες προβλέψεις του κτηνιάτρου ήταν ότι η μικρούλα δεν θα τα καταφέρει. Ότι δε θα μπορεί να φάει μόνη της ποτέ και ότι η ζωή της θα είναι μια μόνιμη ταλαιπωρία. Αυτή όμως μας απέδειξε ότι είναι πιο δυνατή κι ότι η θέληση για ζωή μπορεί να κάνει θαύματα. Μετά από κτηνιατρική φροντίδα η Souri μπορεί και τρώει πάλι μόνη της.
    Ωστόσο, για τις γατούλες η γλώσσα τους είναι πολύ σημαντική στην καθαριότητα και υγιεινή τους και γι αυτό δεν θα επιζήσει μόνη της στο δρόμο. Το κοριτσάκι αυτό νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να καθαρίσει το τρίχωμά της με τη γλώσσα της με αποτέλεσμα να δαγκώνει τις τρίχες και να τις ξεριζώνει. Κι έτσι λοιπόν φοράει αυτά τα πολύ χαριτωμένα φορεματάκια! Ο άνθρωπος που θα την αγκαλιάσει και θα της προσφέρει αγάπη θα πρέπει να ο ίδιος να φροντίζει το τρίχωμά της και να της δώσει να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να στεναχωριέται που δεν μπορεί η ίδια να φροντίσει τον εαυτό της.
    Μιας και η Souri είναι πολύ καλή γατούλα και μαθαίνει πράγματα, ο κτηνίατρος μας έδωσε ελπιδες ότι είναι μια συμπεριφορά που προβλέπεται να ελαττωθεί ή και να εξαλειφθεί σταδιακά μόλις νιώσει ασφάλεια σε ένα οικείο περιβάλλον. Για τη Souri ζητάμε επειγόντως φιλοξενία ή μια οικογένεια που θα της προσφέρει μόνιμη φροντίδα και αγάπη. 
    Όποιος θα ήθελε να ανοίξει το σπίτι του και την αγκαλιά του για το όμορφο κοριτσάκι ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία).
    Τα κτηνιατρικά έξοδα για την χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία της Souri είναι 180€. Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας, τον οποίο και διαχειρίζονται η ταμίας και η πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του σωματείου.

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    BIC: PIRBGRAA
    ΙΒΑΝ: GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
    Όνομα δικαιούχων: Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου
    ή εναλλακτικά στο λογαριασμό μας PayPal: adespotoiaggelies@gmail.com

    Για τη Souri μπορεί όποιος θέλει να περάσει, να δει, να ρωτήσει και να ενημερωθεί για την πορεία της στην κτηνιατρική κλινική Animal's Health - Θωμάς Γεωργιάδης, Ιωάννης Πασχαλίδης - Αγιάς 4, Λάρισα.
    Θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

    Όνομα: Souri
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται στην κτηνιατρική κλινική
    Ράτσα: Kοινή Ευρωπαϊκή
    Γένος: Θηλυκό
    Ηλικία: Ενάμιση έτους
    Εμβολιασμένη: ΝΑΙ
    Στειρωμένη: ΟΧΙ
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000017190589
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    Παρακαλούμε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ για να μάθουν όλοι την ιστορία της!

    Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Souri μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:
    https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1426246124107364
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η άτυχη Souri ψάχνει οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top