728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

    Πώς ένας χοντρός σκύλος έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου...

    Πριν από 7 χρόνια ο Eric O'Grey ήθελε να πεθάνει. Είχε πάρει διαζύγιο, έπασχε από κατάθλιψη, είχε διαβήτη, ήταν 51 ετών και 158 κιλά.
    Οι λύσεις που του πρότειναν ήταν η δίαιτα και ένας σκύλος.
    Πράγματι άρχισε δίαιτα και υιοθέτησε έναν υπέρβαρο σκύλο μέσης ηλικίας.
    Τον βοήθησε να χάσει 68 κιλά και να βρει μια χαμένη αγάπη.
    ''Ποτέ προηγουμένως δεν είχα σκύλο. Πίστευα πως τα κατοικίδια ήταν περισσότερο σαν αξεσουάρ. Η σχέση όμως που είχα με τον Peety ήταν πιο δυνατή από οποιαδήποτε είχα ποτέ με άνθρωπο.'' δήλωσε στη New York Post.
    Τον Μάρτιο του 2015, όταν ο Peety υπέκυψε στον καρκίνο, ο O' Grey ξάπλωσε δίπλα του και του τραγούδησε των Beatles το ''Good Night''.
    Κι ενώ είχε αποφασίσει να μην αποκτήσει άλλον σκύλο, αφού δεν μπορούσε να χειριστεί την απώλεια, τον Αύγουστο πήγε στο καταφύγιο της Humane Society στο Σιατλ και υιοθέτησε το μαύρο λαμπραντόρ ονόματι Jake.
    Ο Peety, όμως, του επεφύλασσε κι άλλη έκπληξη. Μια οργάνωση έμαθε την ιστορία τους και δημιούργησε για αυτούς ένα βίντεο. Το βίντεο έγινε viral και ο O'Grey δέχθηκε πολλά μηνύματα εκ των οποίων ένα ήταν από την Jaye. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και ζουν με τον Jake στο σπίτι τους στο Idaho.
    Η προηγούμενη ιδιοκτήτρια του Peety του είπε πως νιώθει άσχημα που τον έδωσε, επειδή η κόρη της έφυγε και πήγε στο κολλέγιο και η ίδια δεν μπορούσε να τον φροντίζει. Ήταν χαρούμενη όμως τελικά, αφού ο Peety βρήκε με τον O'Grey την σχέση που του άξιζε.
    Η ιστορία τους έγινε βιβλίο με τίτλο ''Walking With Peety: The Dog Who Saved My Life'' (περπατώντας με τον Peety: ο σκύλος που μου έσωσε την ζωή)
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς ένας χοντρός σκύλος έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top