728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

    ΑΠΟ ΤΟΝ GUARDIAN! Η κακοποίηση ζώων στην προεκλογική ατζέντα της Κύπρου...

    Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές στην Κύπρο, οι θάνατοι σκύλων βάζουν το θέμα της κακοποίησης των ζώων στην προεκλογική ατζέντα
    Η οργή των πολιτών για πολλά περιστατικά- όπως αυτό του καλοκαιριού που 9 σκύλοι μιας οικογένειας κυνηγών κάηκαν ζωντανοί μέσα σε μικρά κλουβιά και πρόσφατα μια ομάδα τουριστών βρήκε νεκρούς σκύλους κοντά στην Πάφο- έχει αναγκάσει τους υποψηφίους να δράσουν.
    Οι πολιτικοί στην Κύπρο, όπως γράφει στην ιστοσελίδα του ο βρετανικός Guardian, επιδιώκουν να έχουν καλές σχέσεις με το λόμπι των κυνηγών.
    Και συνεχίζει το δημοσίευμα: ''Οι Κύπριοι, ακολουθώντας το παράδειγμα των Ελλήνων, σκοτώνουν ανεπιθύμητους σκύλους και γάτες με δηλητηριασμένο φαγητό ή ποντικοφάρμακο''. Προσθέτει πως οι Κύπριοι είναι αντίθετοι στην στείρωση, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός μόνο των γατών να ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο.
    Αυτή κατάσταση έχει κάνει πολλούς να μποϋκοτάρουν την Κύπρο και να μην την επιλέγουν για προορισμό των διακοπών τους.
    Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίσουν τον σκύλο του ονόματι Freed και προέτρεψε τους πολίτες να υιοθετήσουν εγκαταλελειμμένους σκύλους.
    Ο επικεφαλής του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος παρουσίασε την πολιτική του για την προστασία των ζώων, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου να ανακοινώσει την δημιουργία αστυνομίας ζώων που αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του επόμενου χρόνου και έχει ορίσει ως σύμβουλό του τον Κυριάκο Κυριακού επικεφαλής του κόμματος ζώων στην Κύπρο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΟ ΤΟΝ GUARDIAN! Η κακοποίηση ζώων στην προεκλογική ατζέντα της Κύπρου... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top