728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ! Σκότωσαν 4 σκύλους στην Αμαλιάδα...

    Μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ημέρας μου, είναι όταν επιστρέφω στο σπίτι και με περιμένουν, όλο λαχτάρα τα δυο μου σκυλιά. Η αγάπη και η χαρά τους είναι τόση που κυριολεκτικά πέφτουν πάνω μου για να με αγκαλιάσουν. Δυο ψυχές που σε αγαπούν άδολα και το μόνο που ζητούν είναι ένα χάδι. Δεν μπορεί, σε καμία των περιπτώσεων, να περάσει από το μυαλό πως κάποιου το χέρι εμπότισε με δηλητήριο κόκκαλα τα οποία στη συνέχεια έδωσε σε σκυλιά για να πεθάνουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς κάποιος κοιτούσε στα μάτια τα σκυλιά την ώρα που τα «σκότωνε». Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς αισθάνθηκε, βλέποντας στα μάτια των σκυλιών την ευγνωμοσύνη για το φαγητό που τους έδινε και που τελικά είναι το τελευταίο τους. Πραγματικά μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο να σκεφτώ πως υπάρχει άνθρωπος που έκανε όλα αυτά τα πράγματα. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Υπάρχει...
    Είναι αυτός που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής εμπότισε κόκκαλα με δηλητήριο και τα έδωσε σε τέσσερα σκυλιά –δυο αδέσποτα και δυο με ιδιοκτήτες – στην είσοδο της Αμαλιάδας, από τα Σαβάλια. Τα τέσσερα αυτά σκυλιά, εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής – ιδιοκτήτη των δυο - ο οποίος παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν μπόρεσε να σώσει κανένα. Είδε όμως και τα τέσσερα σκυλιά να πεθαίνουν. Τέσσερις αθώες ψυχές να χάνονται από τα χέρια ενός πραγματικά «δολοφόνου». Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας –έγιναν οι σχετικές μυνήσεις. Μαζί με την έρευνα που γίνεται στην περιοχή, ευελπιστούμε όλοι να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο. Το κακό όμως έγινε. Και πιστέψτε με είναι πολύ μεγάλο για όλους μας.


    Τα αδέσποτα δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά

    Σίγουρα η Αμαλιάδα, δεν είναι η μοναδική πόλη στην χώρα που στους δρόμους της κυκλοφορούν αρκετά αδέσποτα. Το σίγουρο είναι πως δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά μια μέρα μόνα τους. Κάποιοι τα άφησαν στους δρόμους. Κάποιοι που νωρίτερα τα είχαν πάρει, ίσως για παιχνίδι, ίσως για να ανεβάσουν το πρεστίζ τους, τώρα είτε τα βαρεθήκαν είτε δεν θέλουν πλέον να ασχοληθούν μαζί τους. Έτσι από τη σιγουριά ενός σπιτιού τα σκυλιά βρέθηκαν στους εχθρικούς δρόμους. Δημιούργησαν αγέλες και κάπως έτσι έγινε η αναπαραγωγή τους. Ο πραγματικός λοιπόν υπαίτιος είναι ο άνθρωπος. Τόσο απλά. Εμείς όλοι που δημιουργήσαμε τα αδέσποτα ερχόμαστε τώρα και αντί να λύσουμε το πρόβλημα – καταφύγια, στείρωση κ.α. – τα σκοτώνουμε για να καλύψουμε το λάθος μας. «Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα» έλεγε ο Μαχάτμα Γκάντι και εμείς βαλθήκαμε να αποδείξουμε πως είμαστε «ελλιπείς». Οφείλουμε όμως κάτι στα ζώα που παρατήσαμε στους δρόμους. Έστω και εάν είναι αργά. Οφείλουμε ως κοινωνία να απεντάξουμε όλους αυτούς τους «δολοφόνους των αθώων ψυχών». Το οφείλουμε και στον εαυτό μας. Για να του αποδείξουμε πως είμαστε ακόμα άνθρωποι.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ! Σκότωσαν 4 σκύλους στην Αμαλιάδα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top