728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

    Ημερίδες για τις πρώτες βοήθειες σε σκύλο και γάτα...

    Από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου και Γάτας
    Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου και Γάτας» και η «Pets Pro Academy» διοργανώνουν την πρώτη ημερίδα πρώτων βοηθειών για την γάτα και τον σκύλο για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Μαΐου 2018.

    Ημερίδα πρώτων βοηθειών για την γάτα και τον σκύλο στην Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Μαΐου

    Η γνώση και η βασική κατανόηση των πρώτων βοηθειών από τους κηδεμόνες των σκύλων και των γατών θα μπορούσε να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην σωτηρία του ζώου συντροφιά τους ή ακόμη και στην ανακούφιση των πόνων τους.
    Είναι μια απαραίτητη γνώση που θα πρέπει να κατέχει κάθε κηδεμόνας.
    Για τον λόγο αυτό και υπηρετώντας τον συμβουλευτικό ρόλο που έχει στην ελληνική κοινωνία, το «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου και Γάτας» σε συνεργασία με την Ακαδημία, «Pets Pro Academy», τον πρώτο φορέα στην Ελλάδα που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την εκπαίδευση όλων όσων θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα ζώα συντροφιάς διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη ημερίδα πρώτων βοηθειών για την γάτα και τον σκύλο στις 19 και 20 Μαΐου αντίστοιχα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Park Hotel (Ίωνος Δραγούμη 81).

    Η σημασία της προετοιμασίας ενός κηδεμόνα για μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, προτού αυτή προκύψει, είναι κεφαλαιώδης. Το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει κανείς στο κατοικίδιο του.
    Η γνώση των πρώτων βοηθειών, ένα έτοιμο βαλιτσάκι με τα είδη πρώτης ανάγκης και ο αριθμός του κτηνιάτρου σας είναι τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσετε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη που θα παρουσιαστεί στο σκύλο και την γάτα σας.
    Για να καλυφθεί αυτό το κενό γνώσης, που υπάρχει σε αρκετούς κηδεμόνες σκύλων και γατών, το «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου και Γάτας» και η «Pets Pro Academy» συνδιοργανώνουν τις δύο ημερίδες για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, τις οποίες θα παρουσιάσει η Κτηνίατρος Δρ. Ειρήνη Μαυράκη.
    H Δρ. Μαυράκη αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτηση της ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Cornell University of Ithaca NY όπου παρακολούθησε Ορθοπεδική ζώων συντροφιάς. Στην συνέχεια εργάστηκε στο μεγαλύτερο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων και ταυτόχρονα παρακολουθούσε μεταπτυχιακά προγράμματα με την έγκριση του Πανεπιστημίου του Λουξεμβούργου, ESAVS: Στη Βέρνη: Emergency and Critical Care., στη Βιέννη: Soft Tissue Surgery και τέλος στην Ουτρέχτη: Internal Medicine.
    Επιπλέον, παρακολούθησε χειρουργική μαλακών μορίων στο Davis University of California. Τέλος, συμμετέχει σε ερευνητικές δραστηριότητες στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και διδάσκει στο Δίπλωμα Βοηθών Κτηνιάτρου της Pets Pro Academy: https://goo.gl/uSdWTk

    Οι δυο ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Park Hotel, Ίωνος Δραγούμη 81, 54630 (απέναντι από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης) από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ.

    Παροχές:
    - Θα δοθούν γραπτές σημειώσεις της Ημερίδας
    - Θα προσφερθεί καφές και ελαφρύ γεύμα.
    - Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης της Ημερίδας για τους συμμετέχοντες.

    ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
    Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρχει χρόνος για να απαντηθούν ερωτήσεις από την Δρ. Μαυράκη.

    Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα για την γάτα μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

    https://www.petsproacademy.gr/index.php/ekdiloseis-seminaria/35- seminario-

    proton-voithion- gia-tin- gata-maios- 2018-thesaloniki- institouto-symperiforas

    και για τον σκύλο σε αυτήν την διεύθυνση:

    https://www.petsproacademy.gr/index.php/ekdiloseis-seminaria/36- seminario-

    proton-voithion- gia-ton- skilo-thesaloniki- maios-2018- institouto-symperiforas

    www.petsproacademy.gr / info@petsproacademy.gr / Facebook: Pets Pro Academy /

    211-800 1111 / Δεριγνύ 26, Αθήνα
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ημερίδες για τις πρώτες βοήθειες σε σκύλο και γάτα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top