728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

    Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ! Ποια είναι η σχέση του Αμερικανού Πρόεδρου με τους σκύλους...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος Πρόεδρος στην ιστορία της σύγχρονης Αμερικής που δεν συμπαθεί τους σκύλους.
    Αυτό το έχει αποδείξει χαρακτηρίζοντας σκύλους τους αντιπάλους του όπως τον πρώην επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, τον πρώην συνεργάτη του Στηβ Μπάννον, τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία το 2012 Μιτ Ρόμνεϊ, τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Γκρέγκορυ και τελευταία την πρώην συνεργάτιδα του στον Λευκό Οίκο την Αφροαμερικανίδα Μάνιγκολτ Νιούμαν.
    Ο Ντόναλντ δεν αγαπούσε ποτέ τους σκύλους'' θυμάται η πρώτη σύζυγός του Ιβάνα στο βιβλίο της ''Raising Trump''.
    Είναι ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που δεν έχει σκύλο ή άλλο κατοικίδιο.
    Όλοι οι προκάτοχοί του, από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον μέχρι τον Μπάρακ Ομπάμα, είχαν σκύλους και η μόνη εξαίρεση ήταν ο Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ (1897-1901) ο οποίος όμως είχε έναν παπαγάλο και πετεινούς.
    Ο ιστορικός Ντάγκλας Μπρίνκλεϊ εκτιμάει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κατοικίδιο, επειδή δεν αγαπάει κανέναν πέραν του εαυτού του. Είναι άλλη μια εκδήλωση του ναρκισσισμού του, όπως τονίζει.
    Η Μπρουκ Τζέινς που έχει γράψει ένα βιβλίο για τα κατοικίδια των Προέδρων θυμάται τα λόγια του Προέδρου Χάρυ Τρούμαν ''Αν θες φίλο στην Ουάσιγκτον, πάρε σκύλο''.
    ''Αυτό που χρειάζεται ο Πρόεδρος είναι έναν φίλο'' υποστηρίζει η Τζέινς. ''Ο σκύλος δίνει απεριόριστη αγάπη και είναι κάτι που ο Πρόεδρος θέλει αλλά δεν μπορεί να το βρει''.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ! Ποια είναι η σχέση του Αμερικανού Πρόεδρου με τους σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top