728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ! Τι συμβαίνει με τους σκύλους στην Λεμεσό...

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Υγείας του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού για την καθολική απαγόρευση της διέλευσης σκύλων στο παραθαλάσσιο πάρκο στο μόλο Λεμεσού.
    Μάλιστα, έχουν δοθεί οδηγίες στους αρμόδιους λειτουργούς του δήμου για συχνές περιπολίες με παραινέσεις στους ιδιοκτήτες σκύλων και προειδοποιητικά εξώδικα, προτού αρχίσει η λήψη μέτρων σε όσους δεν συμμορφώνονται.
    Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου πραγματοποίησε την Κυριακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (φωτο) και θα ακολουθήσουν κι άλλες σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος Κυριάκο Κυριακού.
    «Θεωρούμε ότι η ευρωπαϊκή Λεμεσός προχωρεί μπροστά και όχι πίσω και ο πολιτισμός μας φαίνεται με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στα ζώα μας», αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι είναι «ετσιθελική η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου Λεμεσού καθώς και η μετέπειτα απόφαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου».
    Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη να ανακρούσει πρύμναν και να αφουγκραστεί τους δημότες σας και ιδιαίτερα αυτή την μερίδα των πολιτών οι οποίοι απλά είναι νομοταγείς.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ! Τι συμβαίνει με τους σκύλους στην Λεμεσό... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top