728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

    ΒΑΡΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ! Dogs on the Dock του Δήμου Σιθωνίας...

    O Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με το Doggo διοργανώνει την 1η Σεπτεμβρίου, μια γιορτή αγάπης για τα αδέσποτα του Δήμου και φυσικά για όλα τα κατοικίδια, το 1ο «Dogs on the Dock» στην προβλήτα του Ν. Μαρμαρά!
    Το Σάββατο απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ σας περιμένουμε σε μια προβλήτα γεμάτη με δρώμενα, μουσικές από γνωστούς ρ/δ παραγωγούς, χρήσιμες ομιλίες, περίπτερα επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς και δραστηριότητες για παιδιά και ενηλίκους.
    Κομβικό σημείο του "Dogs on the dock" η παρουσία των φιλοζωικών ομάδων της περιοχής, οι οποίες θα ενημερώσουν για τη δράση τους ενώ εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε το νέο μέλος της οικογενείας σας!
    Μια καινοτόμα δράση που θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά είναι: «η δωρεάν βαρκάδα με τον σκύλο μου» με καραβάκια από την προβλήτα, που θα σας προσφέρουν απολύτως δωρεάν θαλάσσια βόλτα με το σκύλο σας, για μια εμπειρία πραγματικά μοναδική!
    Επίσης, θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου, ειδικά σχεδιασμένο dog park για δραστηριότητες agility και εκπαίδευση του σκύλου σας από καταρτισμένους εκπαιδευτές σκύλων αλλά και οργανωμένος παιδότοπος για δημιουργική απασχόληση του παιδιού σας με πολύ παιχνίδι και storytelling από ειδικούς παιδαγωγούς.
    Η γιορτή αγάπης για τους σκύλους μας θα κλείσει με μια μουσική συναυλία με το αγαπημένο μας μουσικό σχήμα "Toot Sweet", με jazz ήχους και μελωδίες να αντηχούν σε όλο το Μαρμαρά.
    Σας περιμένουμε όλους σε ένα party για σκύλους και ανθρώπους γεμάτο pet friendly δράσεις αλλά και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν δημιουργικά την ημέρα τους, με προτεραιότητα στη φιλοζωία και στην οικογένεια! Η είσοδος είναι δωρεάν!

    *Στον χώρο θα μπορέσετε να βρείτε street food αλλά και coffee spot για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένεια σας, σε ειδικά διαμορφωμένη fooderία!

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΒΑΡΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ! Dogs on the Dock του Δήμου Σιθωνίας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top