728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

    Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται στο Μέγαρο για one woman and one dog show!

    Έρχεται στην Ελλάδα για να δώσει παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με το σκυλάκι της η Ιζαμπέλα Ροσελίνι!

    Η ντίβα της ταινίας «Blue Velvet» του Ντέιβιντ Λιντς και κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της ηθοποιού Ινγκριντ Μπέργκμαν θα παρουσιάσει ένα μοναδικό one woman show με ελληνικούς υπέρτιτλους, γεμάτο χιούμορ, συναίσθημα και, όπως πάντα, απέραντη αγάπη για τα ζώα.
    Πριν από εννέα χρόνια η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε στα πανεπιστημιακά έδρανα για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Βιολογία και να συνεχίσει με μάστερ στο αγαπημένο της θέμα, τη συμπεριφορά του ζωικού βασιλείου. Έπειτα από αυτό -με την παρότρυνση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ- δημιούργησε μια σειρά ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «Green Porno», που προβλήθηκε από το κανάλι Sundance, ενώ αργότερα η ίδια ιδέα μεταφέρθηκε στο θέατρο. «Όπως η Αγκάθα Κρίστι γράφει για εγκλήματα με τρόπο διασκεδαστικό, έτσι κι εγώ εμπνέομαι από τη βιολογία και γράφω τις ιστορίες μου, που έχουν όμως επιστημονική βάση» έχει πει η ίδια.
    Όσο για την παράσταση που θα παρουσιάσει στην Αθήνα, έχει τίτλο «Link Link» και είναι ένας πρωτότυπος μονόλογος. 
    Η Ιζαμπέλα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Πάνα, τον εκπαιδευμένο σκύλο της. "Το “Link Link" είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό τσίρκο. Θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με το μυαλό των ζώων, τη νοημοσύνη και τα συναισθήματα» δηλώνει.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται στο Μέγαρο για one woman and one dog show! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top