728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ! Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ στην τηλεόραση χριστουγεννιάτικη διαφήμιση...

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση στην Ισλανδία να μην επιτραπεί η προβολή στην τηλεόραση χριστουγεννιάτικης διαφήμισης την οποία στηρίζει η Greenpeace.
    Στην διαφήμιση διάρκειας 90 δευτερολέπτων που ακούγεται η φωνή της ηθοποιού Έμμα Τόμσον παρουσιάζεται η ιστορία ενός κοριτσιού το οποίο αναστατώνεται από την άφιξη ενός ουρακοτάγκου στο δωμάτιο της.
    Ο ουρακοτάγκος, στην συνέχεια, αποκαλύπτει  πως το δικό του σπίτι καταστράφηκε.
    ''Υπάρχει ένας άνθρωπος στο δάσος μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Πήρε μακριά την μαμά και φοβήθηκα ότι θα πάρει κι εμένα'' φέρεται να λέει και τονίζει τα τα μαρτύρια των ουρακοτάγκων στα δάση εξαιτίας του φοινικέλαιου.
    Σημειωτέον ότι το φοινικέλαιο είναι ένα εδώδιμο φυτικό έλαιο που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα, στα καλλυντικά και σε πολλά άλλα είδη.
    Αυτή η βιομηχανία είναι από τις πιο καταστροφικές, ως προς το περιβάλλον, αφού έχει οδηγήσει στην αποψίλωση τροπικών δασών στην νοτιοανατολική Ασία, προκειμένου να γίνει χώρος για την καλλιέργεια ελαιοφοινίκων. Όπως είναι φυσικό, από την παραπάνω κατάσταση επηρεάζονται και τα ζώα και ως προς τους ουρακοτάγκους, κάθε μέρα σκοτώνονται  25 και απειλούνται με εξαφάνιση.
    Η διαφήμιση δεν επετράπη να προβληθεί στην τηλεόραση της  Ισλανδίας, επειδή παραβιάζει τους κανόνες για την πολιτική διαφήμιση και κρίθηκε υπερβολικά πολιτική!
    Ήδη έχουν συγκεντρωθεί στο Change. org περισσότερες από 750.000 υπογραφές ώστε να αλλάξει η απόφαση και να προβληθεί η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση στην τηλεόραση.
    Viral έχει γίνει η διαφήμιση στο Ίντερνετ, αφού εκατομμύρια την  έχουν δει στο YouTube και στο Facebook και στο Twitter έχει αναδημοσιευθεί περισσότερες από 90.000 φορές.




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ! Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ στην τηλεόραση χριστουγεννιάτικη διαφήμιση... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top