728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

    8.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ! Η αποζημίωση του μοντέλου στον κτηνοτρόφο για την επίθεση του σκύλου της στο κοπάδι του...

    Συμφώνησε η Κλόντια Σίφερ να καταβάλει αποζημίωση ύψους 8.000 βρετανικών λιρών στον κτηνοτρόφο Alan Collett για τις ζημιές που υπέστη από την επίθεση του σκύλου της στο κοπάδι του.
    Στις 14 Νοεμβρίου ο 2χρονος γερμανικός ποιμενικός ονόματι Rollo του διάσημου μοντέλου κατάφερε και το έσκασε από το σπίτι τους αξίας 25 εκατομμυρίων λιρών στο Νορθαμπτονσάιρ και πήγε στην φάρμα του Alan Collett όπου τραυμάτισε τρία πρόβατα. Το ένα ήταν τόσο σοβαρά, ώστε τελικά θανατώθηκε. Τα άλλα δύο είχαν τραύματα στον λαιμό και στα αυτιά και δεν έχουν επανέλθει ακόμα πλήρως.
    Για αυτό, το τοπ-μόντελ έχει καταβάλει 300 λίρες για τον κτηνίατρο και 150 λίρες για το νεκρό πρόβατο.
    Ο Alan Collett δήλωσε στο Farmers Weekly ότι ζει με τον φόβο του δίχρονου γερμανικού ποιμενικού, καθώς μπορεί να επιτεθεί ξανά στα πρόβατά του, εκτός αν οι ιδιοκτήτες του λάβουν μέτρα.
    ''Όταν το έχει κάνει μια φορά, είναι πολύ πιθανό να το κάνει ξανά. Η συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να του βάλουν λουρί και να ασφαλίσουν το σπίτι τους. '' ανέφερε.
    Το διάσημο μοντέλο, αν και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ακόμα από τον κτηνοτρόφο, συμφώνησε ότι πρέπει να πάρει μέτρα και να κρατήσει τους σκύλους της στο σπίτι.
    Η Κλόντια Σίφερ, η οποία αγαπάει πολύ τους γερμανικούς ποιμενικούς και τους ιρλανδικούς γουλφχάουντ, έχει λάβειξανά το 2006 και το 2010 προειδοποιήσεις από την αστυνομία για τους σκύλους της. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 8.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ! Η αποζημίωση του μοντέλου στον κτηνοτρόφο για την επίθεση του σκύλου της στο κοπάδι του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top