728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ! Ένας σκύλος βρήκε την οικογένειά του μετά την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια...

    Η πυρκαγιά στην Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ανάγκασε την Andrea Gaylord, όπως και χιλιάδες άλλους, να εγκαταλείψει το σπίτι της στην κοινότητα Paradise αφήνοντας πίσω της τους δύο σκύλους της, τον Madison και τον αδερφό του Miguel.
    Η ίδια ειδοποίησε για τους σκύλους της την οργάνωση Κ9 Paw Print Rescue που άρχισε να τους ψάχνει.
    Η Shayla Sullivan εκ μέρους της οργάνωσης κατάφερε να βρει τον Miguel αλλά όχι τον Madison, για τον οποίο όλοι προσευχόντουσαν να είναι καλά.
    Ύστερα από 15 μέρες περίπου, όταν επετράπη στην Andrea να επιστρέψει, βρήκε το σπίτι της κατεστραμμένο, αλλά τον σκύλο της να περιμένει εκεί.
    ''Κάτω από τις χειρότερες συνθήκες ήταν εκεί και περίμενε. Είναι τόσο συγκινητικό'' δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΧΤV και σχολίασε πόσο πιστός είναι τελικά ο σκύλος.
    Η οργάνωση που μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook συνεχίζει να βοηθάει ιδιοκτήτες να βρουν ξανά τα ζωάκια τους μετά την πυρκαγιά που ήταν η φονικότερη στην ιστορία της Καλιφόρνιας. Ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου και έκαψε τα πάντα μέσα σε 1 μήνα περίπου, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.
    85 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και χιλιάδες έφυγαν από τα σπίτια τους αφήνοντας πίσω τους τα κατοικίδιά τους.
    Η Shayla Sullivan σχολίασε στο Facebook  την ιστορία του Madison γράφοντας ''κρατήστε την ελπίδα ζωντανή''.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ! Ένας σκύλος βρήκε την οικογένειά του μετά την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top