728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΠΑΡΕ ΣΚΥΛΟ! Τι έδειξε νέα έρευνα...

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια πρόσφατη έρευνα που ανακάλυψε την σχέση ανάμεσα στην φροντίδα του κατοικιδίου και την επαγγελματική επιτυχία.
    Στην έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Kelton Research για το νοσοκομείο Banfield Pet Hospital πήραν μέρος 856 Αμερικανοί ηλικίας 18 και άνω.
    Το 93% όσων έχουν μια πολύ καλή θέση εργασίας μεγάλωσαν έχοντας στο σπίτι τους κατοικίδιο. Συγκεκριμένα, η συντριπτική πλειοψηφία είχε σκύλο, μερικοί γάτα και λίγοι άλλα ζωάκια όπως πουλιά και κουνέλια.
    Μάλιστα, το 54% είχε αναλάβει τον καλλωπισμό του κατοικίδιου, το 42% την εκπαίδευση, και το 36% τις ανάγκες του.
    Από αυτούς το 78% δήλωσε πως η φροντίδα του κατοικίδιου τους προετοίμασε για την καριέρα τους και το 24% ανέφερε πως τα ζωάκια τους δίδαξαν υπευθυνότητα και δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά που τους βοήθησαν να εξελιχθούν επαγγελματικά.
    Χάρη στα ζώα έμαθε πειθαρχία το 92% , οργάνωση το 79% και το 38% διδάχθηκε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες.
    ''Η φροντίδα του κατοικιδίου μας μαθαίνει πολλά από την παιδική ηλικία, μας βοηθάει να αναπτυχθούμε, να επικοινωνούμε με τους άλλους, και η τελευταία έρευνα απέδειξε αυτό που πιστεύαμε, στο πόσο μας επηρεάζουν τα κατοικίδια.'' είπε ο Brian Garish ο πρόεδρος του νοσοκομείου που βρίσκεται στην πόλη Πόρτλαντ της αμερικανικής πολιτείας Όρεγκον και είναι από τα μεγαλύτερα κτηνιατρικά νοσοκομεία της χώρας.
    Σύμφωνα με την έρευνα, ακόμα κι αν κάποιος δεν είχε κατοικίδιο στην παιδική του ηλικία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
    Από τους επαγγελματικά επιτυχημένους που πήραν μέρος στην έρευνα, το 77% δήλωσε πως έχει ιδέες για την δουλειά του κατά την βόλτα με τον σκύλο. Το 86% έχει σταθερό πρόγραμμα χάρη στο κατοικίδιο, το 86% διαχειρίζεται τον χρόνο του καλύτερα χάρη σε αυτό και το 86% μπορεί να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως χάρη σε αυτό.
    Το 62% πιστεύει ότι τα κατοικίδια τους βοηθούν να δημιουργούν καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους και τους πελάτες, ενώ το 80% έχει καλύτερες σχέσεις με όσους συναδέλφους έχουν κατοικίδια και το 79% πιστεύει πως οι εργαζόμενοι με κατοικίδια έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά.
    Το 93% χαλαρώνει και έχει λιγότερο άγχος εξαιτίας των ζώων.
    ''Εμείς στο νοσοκομείο έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και στα κατοικίδια τους και το θετικό τους αντίκτυπο στην κοινωνία μας'' προσέθεσε ο πρόεδρος του νοσοκομείου που διεξήγαγε την έρευνα.
    Ως προς τις επόμενες γενιές, το 90%  των επιτυχημένων πιστεύει πως τα κατοικίδια ωφελούν τα παιδιά και εκτιμούν πως θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στο σχολείο, αν έχουν  στο σπίτι κατοικίδιο. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΠΑΡΕ ΣΚΥΛΟ! Τι έδειξε νέα έρευνα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top