728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

    ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ! Παιδικό βιβλίο από την Τσέλσι Κλίντον για τα ζώα...

    12 ζώα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν και πρέπει να τα σώσουμε, όπως μας προτρέπει στο νέο της βιβλίο η Τσέλσι Κλίντον.
    Η συγγραφέας, καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας και πρώην πρώτη κόρη στις ΗΠΑ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter το εξώφυλλο του καινούργιου βιβλίου της σε εικονογράφηση της Τζιάννα Μαρίνο το οποίο θα απευθύνεται σε παιδιά και θα έχει τίτλο  ''Μην τα αφήσεις να εξαφανιστούν''.
    Στο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019, γράφει για τα 12 είδη ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση και τονίζει πόσο σημαντικό είναι να τα προστατεύσουμε.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τσέλσι Κλίντον που αποφασίζει να παρουσιάσει στα παιδιά σημαντικά ζητήματα.
    Στο προηγούμενο βιβλίο της με τίτλο ''Αυτή επέμενε'' έγραφε για 13 σημαντικές γυναίκες, με σκοπό να εισάγει τα παιδιά στην έννοια του φεμινισμού.
    Τώρα ασχολείται με τα ζώα και τα δικαιώματά τους, όπως έχουν κάνει κι οι γονείς της.
    Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον έχουν επενδύσει πολλά για την ευημερία των ζώων χρηματοδοτώντας διάφορα προγράμματα. Συγκεκριμένα, στο Wildlife Direct έδωσε το ίδρυμα Clinton's Global Initiative 80 εκατομμύρια για τους ελέφαντες στην Αφρική οι οποίοι απειλούνται με εξαφάνιση, επειδή οι κυνηγοί τους σκοτώνουν για τους χαυλιόδοντες τους.
    Επίσης, οι τίγρεις σκοτώνονται στην Ινδία και την Ρωσία για το τρίχωμα, τα νύχια, τα κόκκαλα και τα δόντια τους που τα πωλούν στην μαύρη αγορά, ενώ η αποψίλωση των δασών για το φοινικέλαιο που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα και στα καλλυντικά έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο πληθυσμός των ουρακοτάγκων κατά 80%.
    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 1 στα 4 θηλαστικά παγκοσμίως και το 40% των αμφιβίων απειλούνται με εξαφάνιση εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας.
    Η καταστροφή οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στον άνθρωπο και πλέον η φύση δεν μπορεί να αντιδράσει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ! Παιδικό βιβλίο από την Τσέλσι Κλίντον για τα ζώα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top