728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

    Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο SULLY! Η ιστορία του σκύλου που ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος...

    Ο Τζορτζ Μπους έφυγε από την ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 94 ετών στο σπίτι του στο Χιούστον των ΗΠΑ.
    Δίπλα στο φέρετρό του στην Ουάσιγκτον ήταν ο σκύλος του Sully, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter ο εκπρόσωπός του Jim McGrath και σχολίασε: ''Αποστολή εξετελέσθη''.
    Τον σκύλο, που είναι θεραπευτικός, απέκτησε ο Τζορτζ Μπους από την μη κερδοσκοπική οργάνωση America's VetDogs τον περασμένο Ιούνιο, δύο μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του Μπάρμπαρα.
    ''Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στο σπίτι το νέο μέλος της οικογένειάς μας, Sully ένα όμορφο και καλά εκπαιδευμένο λαμπραντόρ από τους AmericasVetDogs''είχε γράψει τότε στο Twitter και είχε προσθέσει ''δεν μπορώ να είμαι περισσότερο ευγνώμων για την πρόσφορά τους απέναντι στους βετεράνους''.
    O Sully πήρε το όνομά του από τον πιλότο Chesley ''Sully'' Sullenberger III που είχε προσγειώσει με ασφάλεια το αεροπλάνο στον ποταμό Hudson το 2009.
    Ο σκύλος βοηθούσε τον Τζορτζ Μπους, ο οποίος έπασχε από την νόσο του Πάρκινσον και χρησιμοποιούσε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Άνοιγε τις πόρτες, του έδινε διάφορα πράγματα και ζητούσε βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
    Την 1η Νοεμβρίου ο Sully είχε συνοδεύσει τον Τζορτζ Μπους στο εκλογικό κέντρο που είχε πάει να ψηφίσει για τις ενδιάμεσες εκλογές.
    Τώρα ο σκύλος δεν θα ακολουθήσει την οικογένεια Μπους αλλά θα επιστρέψει στην οργάνωση στην Νέα Υόρκη για τα Χριστούγεννα και ύστερα θα μπει στο πρόγραμμα για σκύλους του Walter Reed National Military Medical Center στο Μέριλαντ. Εκεί θα συνεργαστεί με άλλους δύο σκύλους, με σκοπό να βοηθήσουν το προσωπικό του κέντρου και τους τραυματισμένους στρατιώτες, ειδικά αυτούς που έχουν πρόσθετα μέλη.
    Ο γιος του και πρώην κυβερνήτης Τζεμπ Μπους σχολίασε την φωτογραφία που έγινε viral γράφοντας: ''Ο Sully έχει την επίβλεψη'' ενώ ο άλλος γιος του και πρώην Πρόεδρος Τζορτζ Μπους  ανέφερε: ''Η οικογένειά μας θα χάσει αυτό τον σκύλο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που ξέρουμε ότι θα φέρει την ίδια χαρά στο νέο του σπίτι όπως και στον πρόεδρο.''
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο SULLY! Η ιστορία του σκύλου που ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top