728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

    ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ: Λίγη αγάπη και προς τα αδέσποτα...

    Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας όχι μόνο προς τους ανθρώπους αλλά και προς τα ζώα ειδικά τα αδέσποτα, αυτό ήταν το μήνυμα πολλών ζωοφιλικών οργανώσεων ανά τον κόσμο και προσπάθησαν να το προωθήσουν με τον δικό τους τρόπο.
    Η εκδήλωση Tails and Ales που διοργανώθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Public House Petersham στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας είχε σκοπό να προωθήσει την αγάπη για τα ζώα και την έννοια της υιοθεσίας.
    Στον χώρο της γιορτής υπήρχαν σκύλοι και γάτες της οργάνωσης Sydney Dogs and Cats Home και της RSPCA NSW που έψαχναν να βρουν την αληθινή αγάπη.
    Τα δικά της αδέσποτα προσπάθησε να βοηθήσει και η αμερικανική οργάνωση Vanderburgh Humane Society με αφορμή αυτή την ημέρα, ώστε να ξεφύγουν λίγο από το περιβάλλον του καταφυγίου.
    Η οργάνωση προσέφερε ένα μοναδικό πακέτο δώρου ονόματι cuddlegrams που περιείχε ένα κουτί με σοκολατάκια, μια κάρτα, τρία κόκκινα τριαντάφυλλα και το βασικότερο: μια αγκαλιά για 30 λεπτά σε ένα κουταβάκι, γατάκι ή κουνελάκι.
    Το πακέτο με το κουνελάκι κόστιζε 50 δολλάρια, με το γατάκι 75 δολλάρια και με το σκυλάκι 100 δολλάρια, ενώ για πρόταση γάμου η χρέωση ήταν επιπλέον 25 δολλάρια.
    ''Γιατί να στέλνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τα ίδια λουλούδια κάθε χρόνο στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όταν μπορείς να στείλεις αγκαλιές και φιλιά από ένα κουταβάκι που δεν θέλει τίποτα άλλο από το να αγαπηθεί'' έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η οργάνωση.
    Η Indiana Canine Assistant Network ενίσχυσε το πρόγραμμά της για την εκπαίδευση θεραπευτικών σκύλων μέσα από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
    Έστειλε δώρα σε ερωτευμένους στην Ινδιανάπολη για 7η χρονιά με έναν θεραπευτικό σκύλο. Η τιμή ήταν 55 δολλάρια και χωρίς τον σκύλο 35 δολλάρια.
    Τα έσοδα προορίζονται για την εκπαίδευση των θεραπευτικών σκύλων που διαρκεί 2 χρόνια και κοστίζει συν την κτηνιατρική περίθαλψη 25.000 δολλάρια.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ: Λίγη αγάπη και προς τα αδέσποτα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top