728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

    Παρουσίαση βιβλίων για τα δικαιώματα των ζώων

    To Σάββατο 16/02 στις 7.30 μμ, το Πράσινο Ινστιτούτο (Green Institute Greece), οι Vegan Larissa, το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) και το Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση δύο κλασικών βιβλίων για τα δικαιώματα των ζώων:
    1) «Αιώνια Τρεμπλίνκα: Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα και το Ολοκαύτωμα»΅του Τσαρλς Πάτερσον
    http://www.greeninstitute.gr/aionia-tremblinka-h-symperifora-mas-apenanti-sta-zoa-kai-to-olokautoma/?fbclid=IwAR0eZhZ8utrJdDeXXNzlbVhpSxHbuwlnXO46bG0wX-qnTvDuOBgdL-RvPHo
    2) «Τα δικαιώματα των ζώων: Μια πολύ μικρή εισαγωγή» του Ντέιβιντ Ντεγκράζια
    http://www.greeninstitute.gr/ta-dikaiomata-ton-zoon-mia-poly-mikri-eisagogi/?fbclid=IwAR0SlN82Eb9V_HQEsHWoBub9uHyAnnXzw0w9VRE0tFfhb6f8Lu0Y5CX1DVs

    Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλοζωικού σωματείου Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) και του καταφυγίου ζώων Vrouva Farm Aegina (https://www.vrouvafarm.org/?fbclid=IwAR0d9IcZ6N-01Zh3k44ZwUlH23vGY-LoDqZMnKBWVTjMoHRLTqEnA-0JGeI).
    Στη Vrouva βρίσκεται και η Ελπίδα, η αγελαδίτσα που διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες της Konstantina Peyou. Πληροφορίες για την Ελπίδα θα βρείτε στη σελίδα SaveTheCow.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Παρουσίαση βιβλίων για τα δικαιώματα των ζώων Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top