728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

    Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ: Πού βρίσκεται και τι συμβαίνει...

    Η γέφυρα Overtoun στην πόλη Dumbarton της Σκωτίας, η οποία βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Γλασκώβης, είναι γνωστή ως η γέφυρα από την οποία αυτοκτονούν οι σκύλοι, δηλαδή πολλοί σκύλοι έχουν πηδήξει από εκεί και έχουν χάσει την ζωή τους.
    Μάλιστα, υπάρχει μια πινακίδα που προειδοποιεί όσους περνούν από αυτήν με τους σκύλους τους να μην τους αφήνουν ελεύθερους, αλλά να τους φορούν λουρί.
    Την λύση του μυστηρίου ισχυρίζεται πως έχει βρει ο πάστορας Bob Hill από το Τέξας που ζει με την γυναίκα του στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.
    Ο πάστορας ο οποίος είναι υπεύθυνος ενός κέντρου για γυναίκες που βρίσκονται σε κρίση έχει δει πολλούς σκύλους να πέφτουν ξαφνικά από την γέφυρα.
    ''Είναι η μυρωδιά'' ανέφερε στο ρεπορτάζ των New York Times και προσέθεσε: ''οι σκύλοι μυρίζουν τα κουνάβια, μινκ και άλλα ζώα και έτσι πέφτουν από την γέφυρα''.
    Διαφορετική γνώμη έχει ο Paul Owens δάσκαλος φιλοσοφίας και θρησκευτικών ο οποίος έχει εξετάσει το θέμα για διάστημα 11 χρόνων και έχει γράψει και βιβλίο για αυτό.
    Ο δάσκαλος είπε στους New York Times ότι αυτό οφείλεται σε ένα φάντασμα, στο φάντασμα της Λαίδης Overtoun που πέθανε το 1908 και δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο του συζύγου της. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ: Πού βρίσκεται και τι συμβαίνει... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top