728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

    Με λιχουδιές από βραβευμένο σεφ: Αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει νέο πρόγραμμα για τα κατοικίδια που ταξιδεύουν

    Το νέο πρόγραμμα VistaPet εισήγαγε η αεροπορική εταιρεία VistaJet, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλοι οι επιβάτες της, ακόμα κι οι τετράποδοι, νιώθουν καλά κατά την διάρκεια της πτήσης.
    Την απόφαση αυτή την έλαβε, αφού παρατήρησε πως υπήρχε αύξηση των ζώων που ταξίδεψαν κατά τα τελευταία 2 χρόνια.
    Για την ασφάλεια τους, συνεργάστηκε με κτηνιάτρους, εκπαιδευτές και άλλους ειδικούς, ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την πτήση.
    Έτσι, με βάσει το πρόγραμμα ενημερώνουν τους κηδεμόνες για τα εμβόλια που πρέπει να έχουν κάνει στους σκύλους τους σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας όπου ταξιδεύουν και προσφέρουν μαθήματα για σκύλους που φοβούνται το ταξίδι με αεροπλάνο.
    Ακόμα, προσφέρουν γεύματα και λιχουδιές από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Michel Roux, καλλωπισμό, παιχνίδια και κρεβατάκι.
    Κατά την απογείωση και την προσγείωση το ζωάκι πρέπει να είναι στο κλουβί ή να έχει το λουρί του, ενώ στο υπόλοιπο της πτήσης επιτρέπεται να κάθεται στην αγκαλιά του κηδεμόνα του.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Με λιχουδιές από βραβευμένο σεφ: Αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει νέο πρόγραμμα για τα κατοικίδια που ταξιδεύουν Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top