728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

    Θέλεις σκύλο; Τότε θα είσαι 1 από αυτά τα 5 ζώδια

    Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τους σκύλους, όμως κάποια ζώδια υιοθετούν πιο εύκολα σκύλο από άλλα, σύμφωνα με το υς ειδικούς. Ως προς αυτό παίζουν ρόλο ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως σε κάποιους αρέσει περισσότερο να φροντίζουν τους άλλους ή να πηγαίνουν βόλτες.
    Για παράδειγμα, ο Ταύρος αγαπάει πραγματικά τους σκύλους, αλλά η ιδέα να υιοθετήσει δεν τον ξετρελαίνει, όπως ανέφερε η αστρολόγος και συγγραφέας Lisa Barretta στην ιστοσελίδα Bustle, διότι ο Ταύρος δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις και δεν του αρέσει να αλλάζει. Αυτό το ζώδιο προτιμάει να το φροντίζουν παρ ά να φροντίζει τους άλλους.
    Οι Δίδυμοι ενθαρρύνουν όποιον θέλει να υιοθετήσει σκύλο, αλλά οι ίδιοι δεν το σκέφτονται, καθώς τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν.
    Τα ζώδια που υιοθετούν πιο εύκολα σκύλο είναι:

    ο Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
    Ο Κριός είναι πολύ αυθόρμητος και δεν διστάζει καθόλου, όταν πρόκειται να υιοθετήσει σκύλο. Αυτό το γεμάτο ενέργεια ζώδιο ανυπομονεί να πάει τον σκύλο βόλτα στο πάρκο και όταν ο άλλος του δίνει προσοχή, το  εκτιμάει.

    ο Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
    Είναι ένα ζώδιο ευαίσθητο που φροντίζει τους άλλους και μπορεί να δεχθεί στην ζωή του έναν σκύλο.

    ο Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
    Είναι το ζώδιο που φροντίζει περισσότερο τους άλλους. Η συγκρατημένη φύση του Παρθένου μπορεί να τον φέρει πιο κοντά με τους σκύλους από ότι με τους ανθρώπους. Ο Παρθένος έχει την τάση να εξαρτιέται, οπότε με έναν σκύλο  πάντα θα νιώθει συντροφιά και ασφάλεια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα παρέχει στον σκύλο αγάπη και φροντίδα.

    ο Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
    Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που αγαπάει τα ζώα. Του αρέσει να πηγαίνει βόλτα με τον σκύλο και να παίζει μαζί του.

    ο Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
    Ο Ιχθύς είναι συμπονετικός και ευγενικός, όπως είπε η αστρολόγος Virginia Paciocco στην ιστοσελίδα Bustle. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσει σκύλο, επειδή νιώθει πώς είναι ο σκύλος να ζει μόνος και να ψάχνει για σπίτι.

    Με βάση κάποια χαρακτηριστικά τους, ορισμένα ζώδια τα καταφέρνουν καλύτερα με τους σκύλους, από την άλλη πρέπει να πούμε πως οποιοσδήποτε μπορεί να έχει σκύλο, ανεξάρτητα από το ζώδιο του.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Θέλεις σκύλο; Τότε θα είσαι 1 από αυτά τα 5 ζώδια Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top