728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

    DOGS ΣΤΟ NETFLIX: Ζητούνται υποψήφιοι να παρουσιάσουν την ιστορία με τους σκύλους τους

    Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου της σειράς 'Dogs', το Netflix θα προβάλει και δεύτερο, για αυτό καλεί τους θαυμαστές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τις δικές τους τρυφερές ιστορίες με τους σκύλους τους.
    Οι παραγωγοί της σειράς Amy Berg και Glen Zipper εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:
    ''Από την αρχή είχαμε πει ότι το πρόγραμμα βοηθάει στο να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά και αυτό θέλουμε να πετύχουμε και την δεύτερη φορά. Οι σκύλοι μας δίνουν την δυνατότητα να ανακαλύψουμε σημαντικές ιστορίες ανθρώπων με τους καλύτερους φίλους τους και είναι εντυπωσιακό το πώς ο προηγούμενος κύκλος άγγιξε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
    Το βασικό είναι πως οι θαυμαστές μας έχουν γίνει μέρος της οικογένειάς μας και έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τις δικές τους ιστορίες''.
    Πολλοί θαυμαστές ήδη με το hashtag #netflixdogstory και με το @NetflixDogs στο Instagram και στο Twitter μοιράζονται τις ιστορίες και τις φωτογραφίες με τους σκύλους τους. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: DOGS ΣΤΟ NETFLIX: Ζητούνται υποψήφιοι να παρουσιάσουν την ιστορία με τους σκύλους τους Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top