728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

    Ένα κοκκονάκι ψάχνει αγκαλιά...

    Να σας παρουσιάσουμε τον Μάρκο. Ένα κοκκονάκι που άφησαν γεράκο στο δρόμο, γιατί αρρώστησε. Βρέθηκε με ελάχιστες τρίχες, να σέρνεται κυριολεκτικά στο δρόμο. Διάγνωση Λεϊσμανίαση. Έγινε θεραπεία και είναι καλά. Το τρίχωμα του πλέον λαμπερό και βελούδινο. Πέρασε ένας χρόνος, για να συνέλθει, και τώρα ψάχνει οικογένεια. Σε αυτό το χρόνο τον αγαπήσαμε όλοι. 
    Είναι αθόρυβος και καθαρός στο σπίτι. Λατρεύει τις αγκαλιές και αγαπημένη του θέση στον καναπέ δίπλα μας ή αν είναι δυνατόν και πάνω στα πόδια μας. Στη βόλτα περπατάει δίπλα μας. Αν μένετε Λάρισα θα τον έχετε δει να περπατάει περήφανα δίπλα στις δυο μικρόσωμες φιλενάδες του, μαζί με την κοπέλα που το φιλοξενεί. 
    Ψάχνουμε οικογένεια για τα επόμενα χρόνια της ζωής του. Δεν θα είναι πολλά ίσως αλλά θέλουμε όποιος τον πάρει να αναπληρώσει την αγάπη που του έλειψε στα προηγούμενα χρόνια.
    Αν είστε η μελλοντική οικογένεια του Μάρκου καλέστε στο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).


    Όνομα: Mάρκος
    Ράτσα: Ημίαιμo κοκκόνι
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 8-10 ετών
    Βάρος: 6 κιλά
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΝΑΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ένα καθημερινό χαπάκι μικρού κόστους
    Ιδιαιτερότητες: Λεϊσμανίαση
    Αριθμός Microchip: 941000016312546

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Μάρκου ακολουθήστε το σύνδεσμο:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2120978061300830&type=1&l=6209db8b24
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται: -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο) -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€) [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers

    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ένα κοκκονάκι ψάχνει αγκαλιά... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top