728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

    Φωνή στα αδέσποτα...

    Μια συναυλία για τα αδέσποτα ζώα διοργανώνει το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Κηποθεάτρου Λάρισας και ώρα 9:30 μ.μ., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.
    Είναι γεγονός! Η Ματούλα Ζαμάνη, μια από τις πλέον αγαπημένες τραγουδοποιούς του ελληνικού κοινού, ενώνει τη φωνή της με τον μοναδικό Θανάση Παπακωνσταντίνου, που θα βρίσκεται εκεί σε φιλική συμμετοχή, σε μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας, που είναι πάντα τα ζώα -θύματα της δικής μας ολιγωρίας και εκμετάλλευσης.
    Στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων εκείνων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για να έρθει μια καινούρια μέρα για όλα εκείνα τα αδέσποτα ζώα που μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν στους ελληνικούς δρόμους.
    Τα έσοδα της συναυλίας, στην οποία οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, θα διατεθούν αποκλειστικά για τη φροντίδα, στήριξη, σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων της πόλης μας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας γεμίσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

    Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ.
    Προσεχώς θα ανακοινωθούν τα σημεία και η ημερομηνία προπώλησης.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φωνή στα αδέσποτα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top