728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

    Λέμε ΟΧΙ στην θανάτωση του ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών-Αττικής

    Είναι τραγικό που χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, ένα νεογέννητο παιδί, είναι λυπηρό και δεν χωράνε λόγια.
    Η λύση του προβλήματος δεν είναι να αποφασιστεί η θανάτωση του σκύλου, η λύση είναι ο προβληματισμός και η υπευθυνότητα που πρέπει να δείχνει ο κάθε χειριστής/κηδεμόνας/ιδιοκτήτης σκύλου. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα μπορέσουν να δώσουν μια πιο σωστή λύση απ’ ότι μια «εύκολη» απόφαση ευθανασίας εάν και εφόσον παρθεί.
    Το ψήφισμα αυτό είναι ψήφισμα αλληλεγγύης και παρότρυνσης των υπευθύνων να εξετάσουν το θέμα αποκλείοντας την τιμωρητική απόφαση της ευθανασίας ενός πλάσματος που δεν αποφάσισε την ζωή του.
    Πολλές φορές η εύκολη απάντηση/λύση δεν σημαίνει πως είναι η σωστή, η υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα των χειριστών/κηδεμόνων είναι το αποτέλεσμα της εικόνας του σκύλου, όσο υπεύθυνα "δουλεύεις" τον τετράποδο φίλο σου,τόσο πιο πολύ αυτή η "επένδυση" θα έχει ως ανταμοιβή την όμορφη συμβίωση. Θεωρώ πως η καθημερινή ενασχόληση με δημιουργικές ασκήσεις κάνει καλύτερο τον σκύλο μας και εμάς τους ίδιους.
    Ο σκύλος μας έχει την ανάγκη να μάθει από εμάς...... Ας μην καταδικάζουμε αθώες ψυχές για την
    αδιαφορία/απραξία ή τα λάθη ανθρώπων.
    Υπογράψτε εδώ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Όταν ένα δικό σας σκυλί , ανεγκεφαλοι φιλοζωοι , σκοτώσει το ΔΙΚΟ ΣΑΣ το παιδί , τότε να δούμε τι θα πείτε. Όπως επίσης αν ( θεέ μου εύχομαι ποτέ να μη γίνει ) το ΙΔΙΟ σκυλί πάει σε ανάδοχη οικογένεια και ξανά κάνει κάτι παρόμοιο....

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Λέμε ΟΧΙ στην θανάτωση του ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών-Αττικής Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top