728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

    ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! Ο Μάγκας προς υιοθεσία

    Το παλικάρι αυτό είχε μια κανονική ζωή αδέσποτου σκύλου στους ελληνικούς δρόμους και συγκεκριμένα στον προαστιακό, σιδηροδρομικό σταθμό Κορίνθου. Περιδιάβαινε αναζητώντας τα χάδια των ταξιδιωτών, αναζητούσε φαγητό και περιπέτειες στις γύρω περιοχές, ζευγάρωνε με τις αστείρωτες θηλυκιές, πάλευε με τα άλλα αρσενικά για την κυριαρχία του χώρου. Γελούσε στη ζωή και δε μαράζωνε με τις αντιξοότητες της. Ζωόφιλοι εθελοντές φρόντιζαν τα περιστασιακά τραύματα του και ήταν οι ίδιοι που τον μετέφεραν για τη στείρωση του και την επανατοποθέτηση στα λημέρια του, όπως ορίζει η νομοθεσία.
    Όλα ωραία και καλά θα ήταν και κάπως έτσι θα περιέφερε την ύπαρξη του αν εκείνη την παγερή νύχτα, ένα χέρι όντος που λέγεται άνθρωπος, δε του έσκιζε, βαθιά, με αιχμηρό αντικείμενο ολόκληρη τη μουσούδα! Οι άνθρωποι του και πάλι έσπευσαν, προσκομίζοντας τον αιμόφυρτο στο κτηνιατρείο Πέτρου Καραμανέα στην Κόρινθο, όπου οι μάχιμοι και επιδέξιοι κτηνίατροι αποκατέστησαν την υγεία και την εικόνα του. Η αποθεραπεία δεν ήταν απλή όμως ο σκύλος συνεργάστηκε απόλυτα, γνωρίζοντας το συμφέρον του κι έχοντας εμπιστοσύνη στους εθελοντές.
    Ο Μάγκας, όνομα που τιμά, σαν απόλυτο street fighter που υπήρξε, διατηρεί σε ισορροπία τη μεγάλη τρυφερότητα για τα κοντινά του άτομα και τα ένστικτα του σκύλου/φύλακα. Παιχνιδιάρης, αγκαλίτσας, λιχούδης, συντροφικός, θέλει την κυριαρχία του χώρου του και την αποκλειστικότητα στα χάδια.
    Τη νύχτα εκείνη η ζωή του άλλαξε για πάντα και δεν έχει γυρισμό. Θα μετακομίσει σε δικό του σπίτι με δόξες και τιμές όπως του αρμόζει. Τίποτα λιγότερο.

    4ων ετών περίπου, 24 κιλά. Αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος, στειρωμένος.
    Θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος. Αρ. Σήμανσης: 941000022337759.

    Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας. Κο.Πρ.Α.Π. Αρ.Πρ: 1591/2013.
    Επικοινωνία: inbox.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! Ο Μάγκας προς υιοθεσία Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top