728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! Η ομιλία του Χοακίν Φοίνιξ στα Όσκαρς και η απάντηση των παραγωγών

    Το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Τζόκερ κέρδισε o Χοακίν Φοίνιξ ο οποίος είναι ζωόφιλος ακτιβιστής και έχει πάρει μέρος σε πολλές δράσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.
    Έτσι, στην ομιλία του κατά την απονομή των Όσκαρς ο Χοακίν Φοίνιξ  τόνισε πως θέλησε να εκφράσει όσους δεν έχουν φωνή, όπως τα ζώα και ειδικότερα τις αγελάδες.
    ''Πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε την αγελάδα με τέτοιο τρόπο. Όταν γεννήσει η αγελάδα, της κλέβουμε το μικρό της. Το γάλα που προορίζεται για το μικρό της το παίρνουμε εμείς και το χρησιμοποιούμε στον καφέ και στα δημητριακά μας. Περιμένουμε πολλά από την φύση και πολλοί από εμάς έχουν μια εγωκεντρική άποψη για τον κόσμο, δηλαδή ότι ο κόσμος μας ανήκει'' ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός.
    H γαλακτοβιομηχανία των ΗΠΑ έδωσε επίσημη απάντηση στον Χοακίν Φοίνιξ.
    ''Αν ο Φοίνιξ είχε μελετήσει τις δεσμεύσεις των κτηνοτρόφων για την ευημερία των ζώων και είχε κατανοήσει την συμβολή των γαλακτοκομικών προϊόντων στην διατροφή μας και ειδικά των παιδιών, θα είχε άλλη άποψη επί του θέματος και θα είχε αντιληφθεί την αξία του τομέα'' είπε ο εκπρόσωπος των παραγωγών γάλακτος Alan Bjerga στο FOX Business και προσέθεσε ότι το γάλα συνεχίζει να είναι στο 94% των ψυγείων 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! Η ομιλία του Χοακίν Φοίνιξ στα Όσκαρς και η απάντηση των παραγωγών Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top