728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 19 Μαΐου 2020

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ μετά από τόσες δυσκολίες κάποιον να τον αγαπήσει...

    Ο Έκτορας ήρθε στη ζωή και περίμενε κάποιον να τον αγαπήσει, να του δώσει ένα τρυφερό χάδι. Όμως γνώρισε την αδιαφορία και την σκληρότητα.
    Πόνεσε, κινδύνευσε να πεθάνει, αλλά περίμενε. Περίμενε κάποιον να τον λυτρώσει.
    Ο "ιδιοκτήτης" του όμως αδιαφόρησε ακόμη και για την βασική του περίθαλψη θεωρώντας τον αναλώσιμο και περιττό βάρος.
    Στο τέλος παραιτήθηκε, δεν περίμενε τίποτε πια, παρά μόνο τον θάνατο. Τότε όμως βρήκε όλους εσάς που τον αγκαλιάσατε, τον υποστηρίξατε στα πολλαπλά χειρουργεία και γιατρέψατε τις πληγές του.
    Ο Έκτορας τώρα πια περιμένει να βρει μια οικογένεια. Ας μην τον απογοητεύσουμε. Ας τον βοηθήσουμε όλοι να βρει αυτό που του αξίζει.
    Είναι Ροτβάιλερ (καθαρόαιμο ή μη) με έντονα μορφολογικά χαρακτηριστικά της φυλής, ρωμαλέο παρουσιαστικό, μυώδη κατασκευή αλλά με συνεργάσιμο και τρυφερό χαρακτήρα. Ήρθε σ' εμάς, όταν πολίτες μας ειδοποίησαν για ένα σκυλί με θανατηφόρα τραύματα στον αυχένα και σε προχωρημένη σήψη.
    Χρειάστηκε να υποστεί αλλεπάλληλα χειρουργεία,καθώς η έκταση της σάρκας που είχε καταστραφεί ήταν τόσο μεγάλη, ώστε οι πληγές δεν μπορούσαν να κλείσουν. Οι γιατροί που τον νοσήλευσαν, τον θεώρησαν ως μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης της καριέρας τους. Ο Έκτορας διαψεύδοντας όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις,βγήκε νικητής!
    Έκλεισε έτσι αυτό το ζοφερό κεφάλαιο της ζωής του και άνοιξε ένα νέο : Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ!
    Τώρα λοιπόν αναζητά νέους κηδεμόνες,νέο σπίτι.
    Ο χρόνος πιέζει, γιατί από το τέλος Μαρτίου μετά τα πολλαπλά χειρουργεία και την αναγκαία παραμονή για μήνες στο κτηνιατρείο, φιλοξενείται από εθελοντή, ο οποίος φροντίζει μεγάλο αριθμό ζώων και ανέλαβε την φροντίδα του την περίοδο της αναρρωσής του. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί η φιλοξενία του εκεί, γι' αυτό θέλουμε να του εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

    Αναζητάμε ΩΡΙΜΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΟΥΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ κηδεμόνες, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί με συνεχείς αλλαγές περιβάλλοντος. Αναζητάμε ΣΤΙΒΑΡΟΥΣ χαρακτήρες, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΓΝΩΣΤΕΣ, γιατί ο Έκτορας είναι γλυκύτατος, αλλά και ένα δυνατό αρσενικό σκυλί , που απαιτεί σωστή διαχείριση με όρια. Αναζητάμε ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ανθρώπους, που η ράτσα δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θα δουν πέρα και πίσω απ' αυτή ένα αξιαγάπητο πλάσμα, που έχει ανάγκη από αγάπη και κατανόηση.
    Όποιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ για τον Έκτορα μπορεί να καλέσει στο τηλ. 6936545274

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ μετά από τόσες δυσκολίες κάποιον να τον αγαπήσει... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top