728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

    5 αδέσποτοι σκύλοι που έγραψαν ιστορία! Ένας από αυτούς ο Λουκάνικος

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτου Σκύλου που ήταν χθες 27 Ιουλίου, η ιστοσελίδα  https://de10.com.mx από το Μεξικό φιλοξένησε ένα άρθρο για τους 5 αδέσποτους σκύλους που έγραψαν ιστορία και ένας από αυτούς είναι ο δικός μας Λουκάνικος!
    Η εικόνα του Λουκάνικου που συμμετείχε στις διαδηλώσεις απέναντι στην αστυνομία έκανε τον γύρο του κόσμου. Μπορούσε κανείς να τον αναγνωρίσει, σύμφωνα με το άρθρο, από το μπλε κολλάρο του και ήταν υπό την προστασία του δήμου Αθηναίων. Έφυγε από την ζωή το 2014.
    Ένας άλλος αδέσποτος σκύλος που διέπρεψε ήταν ο σκύλος ονόματι Borras ο οποίος πήρε μέρος στην ταινία Roma του Alfonso Cuaron. Από αδέσποτος σκύλος έγινε σταρ του κινηματογράφου και σήμερα η ζωή του έχει αλλάξει.
    Το πρώην αδέσποτο κουτάβι Popeye έχει κατακτήσει τα social media. Υιοθετήθηκε από την Ivy Diep στις ΗΠΑ και πλέον φωτογραφίζεται με πιάτα εστιατορίων, ενώ έχει 400.000 ακολούθους στο Instagram.
    Το άρθρο αναφέρει και τον αδέσποτο σκύλο ονόματι Marzipan που πέρυσι συμμετείχε στο φεστιβάλ στην πόλη Oaxaca του Μεξικού. Την φροντίδα του πλέον έχει αναλάβει μια οικογένεια, αλλά συνεχίζει να τριγυρίζει στους δρόμους και να παίρνει μέρος σε διαφημιστικές  καμπάνιες για την πόλη του.
    Τέλος, διάσημη έγινε η Λάικα η οποία ήταν αδέσποτη και ζούσε στους δρόμους της Μόσχας και κατέληξε να ταξιδέψει  στο διάστημα στις 3 Νοεμβρίου 1957
    Η Σοβιετική Ένωση είχε ανακοινώσει πως η Λάικα επιβίωσε για μερικές μέρες, όμως στην πραγματικότητα άντεξε για 103 λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή
    προς τιμή της έχουν γραφτεί πολλά τραγούδια, ανεγέρθηκε άγαλμα στην Μόσχα και η NASA έδωσε το όνομά της σε έναν κρατήρα στον Άρη το 2005.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 5 αδέσποτοι σκύλοι που έγραψαν ιστορία! Ένας από αυτούς ο Λουκάνικος Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top