728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

    Xmas Stray.Gr Drive Through Bazaar

    Οι εποχές είναι δύσκολες και με βασικούς στόχους:
    να μην επιβαρύνουμε τους εργαζόμενους στις εταιρείες μεταφορών, οι οποίοι έχουν ήδη μεγάλο φόρτο εργασίας ενόψει γιορτών αλλά και
    να παραλάβετε έγκαιρα τα δώρα σας
    έρχεται το Xmas Stray.Gr Drive Through Bazaar!
    Ψάχνουμε εδώ και καιρό τρόπο να πραγματοποιήσουμε ένα «μίνι» μπαζάρ, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όπως ξέρετε, τα bazaar μας είναι η βασική πηγή χρηματοδότησης του σωματείου μας και η κατάσταση τη φετινή χρονιά έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το έργο μας.
    Σπάσαμε το κεφάλι μας και καταλήξαμε λοιπόν!
    Το πρώτο Drive through («Παραλάβετε οδηγώντας», κατά Μπαμπινιώτη ή «Ελάτε να τα πάρετε» κατά Πρέκα!) Bazaar του Stray.Gr είναι γεγονός!
    Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας, στείλτε την παραγγελία σας με μήνυμα στη σελίδα μας έως τις 17 Δεκεμβρίου και παραλάβετε από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας ή την πόρτα του γραφείου μας, 19 και 20 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00, από το γραφείο μας, Κριτίου 4-6, στον Νέο Κόσμο. (πλησίον μετρό Νέου Κόσμου).
    Θα έχουμε έτοιμα όλα τα πακέτα σας και οι εθελοντές μας (φορώντας τις μάσκες τους και τα μωβ σκουφιά τους!) θα σας περιμένουν έξω από την πόρτα μας!
    Λόγω της κατάστασης δυστυχώς δε θα μπορούμε να φτιάχνουμε παραγγελίες εκείνη την στιγμή οπότε φροντίστε να μας ενημερώσετε νωρίτερα.
    Αναπροσαρμοζόμαστε λοιπόν και ελπίζουμε -για άλλη μια χρονιά- στην πολύτιμη στήριξη σας!
    Έστω και αυτό το δίλεπτο που θα σας δούμε θα μας γεμίσει δύναμη για να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους αδέσποτους φίλους μας, εμείς κι εσείς μαζί!
    Κουνάμε ουρές και σας περιμένουμε!

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Xmas Stray.Gr Drive Through Bazaar Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top