728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 6 Απριλίου 2021

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ! Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί για τα δαγκώματα του σκύλου του Τζο Μπάιντεν

    Στον Λευκό Οίκο ο Τζο Μπάιντεν μετακόμισε με τους δύο σκύλους του. Ο Major είναι ο μικρότερος σε ηλικία γερμανικός ποιμενικός της οικογένειας και υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο.
    Στις αρχές  Μαρτίου απασχόλησε την επικαιρότητα, επειδή δάγκωσε κάποιον από το προσωπικό του Λευκού Οίκου και πιο πρόσφατα δάγκωσε έναν εργαζόμενο στο εθνικό πάρκο. 
    Ο  Λευκός Οίκος προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας πως είναι ένας γλυκός σκύλος που προσπαθεί να προσαρμοσθεί. 
    ''Ο σκύλος ξαφνιάστηκε από έναν άγνωστο και αντέδρασε κατά αυτό τον τρόπο'' σχολίασε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jen Psaki, ενώ ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Michael LaRosa δήλωσε λίγο μετά το δεύτερο συμβάν: ''O Major δεν έχει προσαρμοσθεί ακόμα στο νέο περιβάλλον''. 
    Αυτό ισχύει για τους περισσότερους Αμερικανούς ιδιοκτήτες σκύλων, δηλαδή θεωρούν πως οι σκύλοι τους είναι χνουδωτά μωρά. Όμως, στην πραγματικότητα είναι θηρευτές και πρέπει να τους σεβόμαστε. 
    Πολλοί εκπαιδευτές όπως οι Jason Cohen, Larry Krohn,  είπαν στο Politico ότι δεν φταίει ο σκύλος, αλλά το μέρος και οι άνθρωποι γύρω από αυτόν. 
    Ο Major έδειξε ότι δεν ένιωθε ασφαλής, δεν ένιωθε εμπιστοσύνη και έτσι δεν μπορούσε να ηρεμήσει. 
    Σ' ένα μέρος με πολλούς ανθρώπους όπως ο Λευκός Οίκος υπάρχει πολλή ένταση και οι σκύλοι συνήθως αντιδρούν περισσότερο. 
    Η συμπεριφορά πλάθεται στο μέρος όπου ζει ο σκύλος, εκεί όπου περνάει χρόνο.
    Για το περιβάλλον στο οποίο ζει ο σκύλος είναι υπεύθυνος ο άνθρωπος όχι ο σκύλος.
    Έτσι, σ' ένα νέο περιβάλλον πρώτα ο σκύλος πρέπει να μάθει τους νέους κανόνες και τα όρια και δεύτερον οι άνθρωποι να μάθουν να μην τον αγγίζουν, να μην του μιλάνε, να μην τον κοιτάζουν στα μάτια. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ! Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί για τα δαγκώματα του σκύλου του Τζο Μπάιντεν Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top