728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ! Ο εγκαταλελειμμένος σκύλος που έγινε γευσιγνώστης μπύρας


    Απίστευτη όμως αληθινή είναι η ιστορία του Ίθαν.
    Πριν από 4 μήνες, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και σε πολύ κακή κατάσταση στο πάρκινγκ της αμερικανικής οργάνωσης Humane Society στο Κεντάκι και υιοθετήθηκε από έναν εργαζόμενο της οργάνωσης. 
    Σήμερα είναι ο σκύλος που επελέγη από την Busch να γίνει ο γευσιγνώστης της που θα αναλάβει να δοκιμάζει νέες γεύσεις, να συμμετέχει στα προγράμματα σχετικά με τα κατοικίδια και να εκπροσωπεί, όπου χρειάζεται, την εταιρεία. Η αμοιβή του θα φθάνει τα 20.000 δολλάρια, θα έχει ασφάλιση και ποσοστό από τα κέρδη. 
    Η αμερικανική εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και έτσι τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε την πρώτη της μπύρα για σκύλους Dog Brew με γεύση χοιρινού, κουρκουμά, τζίντζερ, βασιλικού και σέλινου, οπότε της είναι απαραίτητος ένας γευσιγνώστης.
    Η Busch ανακοίνωσε τα νέα μέσα από το Facebook γράφοντας: "Ο σκύλος αυτός βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και πάλεψε για την ζωή του στην Humane Society. 
    Παρά τις δυσκολίες τα κατάφερε και έγινε ένα υγιές και καλό αγόρι. 
    Ο σκύλος αυτός έχει ένα βιογραφικό και μια ιστορία που θα μας εμπνέει για χρόνια''.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ! Ο εγκαταλελειμμένος σκύλος που έγινε γευσιγνώστης μπύρας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top