728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

    10 ΙΟΥΛΙΟΥ! Καλοκαιρινό παζάρι από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας

    Το παζάρι μας μεταφέρεται το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουλίου.
    Η Πολιτική Προστασία λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν έχει δώσει εντολή να παραμείνει το Άλσος κλειστό 1 - 4 Ιουλίου.
    Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας περιμένουμε.....

     Οργανώνουμε παζάρι στο χώρο φιλοξενίας των ζώων μας, στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα βρισκόμαστε εκεί να σας υποδεχτούμε από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ. 
    Στο παζάρι μας θα υπάρχουν όμορφα πράγματα για τις καλοκαιρινές αγορές σας, όπως οι θρυλικές μπλούζες μας, καπελάκια, κούπες σε μοναδικά σχέδια, κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία, είδη πετ, ρούχα και πολλές εκπλήξεις. Στο κυλικείο μας θα μπορείτε να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, δροσερά αναψυκτικά και λαχταριστά σνακς, ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε και λαχνούς για τη λαχειοφόρο μας, αφού ήδη πολλοί φίλοι μας επιχειρηματίες έχουν στείλει τις προσφορές τους με μοναδικά δώρα!
    Σκοπός μας είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα μας επιτρέψουν να βγάλουμε πέρα τους καλοκαιρινούς μήνες που πάντοτε είναι πιο δύσκολοι, καθώς ο κόσμος φεύγει διακοπές και μειώνονται οι δωρεές που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά και τα έκτακτα έξοδα που απαιτούνται για να συνεχίζουμε τη δουλειά μας και να στηρίζουμε τα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη.
    Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη για ένα ακόμη λόγο. Ο νέος χώρος για το καταφύγιο έχει βρεθεί, δεν έχουν όμως ακόμη ξεκινήσει οι εργασίες από τον Δήμο για τη διαμόρφωση ενός αξιοπρεπούς καταφυγίου. Παρά το γεγονός αυτό, σκεπτόμαστε ότι ίσως ετούτο είναι το τελευταίο παζάρι που θα γίνει στο μέρος που μας έχει φιλοξενήσει τα τελευταία 16 χρόνια, στο χώρο που έχει αποτελέσει το καταφύγιο για εκατοντάδες αδέσποτα πλάσματα που βρήκαν ασφάλεια, περίθαλψη, αγάπη, πριν καταλήξουν ευτυχισμένα στις οικογένειες που τα υιοθέτησαν.
    Απευθύνουμε σε όλες και όλους σας μια μεγάλη πρόσκληση από καρδιάς, ένα κάλεσμα αγάπης. Ελάτε για άλλη μια φορά να μας βοηθήσετε όλοι εσείς που σταθήκατε δίπλα μας αυτά τα χρόνια, που μας υποστηρίξατε σε δύσκολες ώρες, που βάλατε στις οικογένειες σας τα αγαπημένα μας πλάσματα και τα αναδείξατε σε λαμπερά αστέρια και χαρισματικά κατοικίδια, σε εσάς που πάντα θα είστε οι δικοί μας άνθρωποι!
    Σας ευχαριστούμε πολύ



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 10 ΙΟΥΛΙΟΥ! Καλοκαιρινό παζάρι από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top