728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΖΩΗ! Καμπάνια για να σωθεί ο Ανθισμένος Σκύλος στο Μπιλμπάο

    Ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα αξιοθέατα της Ισπανίας είναι ο Ανθισμένος Σκύλος  στον εξωτερικό χώρο του Guggenheim στο Μπιλμπάο.
    Ήταν ένα κουτάβι ράτσας West Highland terrier του Αμερικανού καλλιτέχνη Jeff Koons με ύψος 13 μέτρα και συρμάτινο σκελετό και εσωτερικό σύστημα, για να ποτίζεται, και 25  περίπου τόνους χώματος όπου ήταν φυτεμένα τα λουλούδια. 
    Ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια ως προσωρινή κατασκευή για τα εγκαίνια του μουσείου και κατέληξε ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της πόλης. 
    Όμως, ο Ανθισμένος Σκύλος, σύμφωνα με το Forbes, αντιμετωπίζει προβλήματα με την συντήρησή του, αφού τα 38.000 λουλούδια που πρέπει να φυτεύονται 2 φορές τον χρόνο κοστίζουν.
    Έτσι, η καμπάνια με τίτλο ''Δώστε Ζωή στον Σκύλο'' ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου, με σκοπό να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ για την συντήρησή του. Ήδη την πρώτη βδομάδα συγκεντρώθηκαν 6.000 ευρώ και οι υπεύθυνοι πιστεύουν πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ολόκληρο το ποσό, για να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο οι εργασίες για την συντήρησή του.



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΖΩΗ! Καμπάνια για να σωθεί ο Ανθισμένος Σκύλος στο Μπιλμπάο Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top