728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

    Η Μυρτώ γυρεύει ζεστασιά και αγάπη

    Ονομάζεται Μυρτώ. Δεμένη από κουτάβι, πέρασε όλη της τη ζωή με έναν κουβά νερό μονίμως πράσινο από τη μούχλα, να τρώει τυριά και αποφάγια. Το καλοκαίρι, της έβαζαν λάδι αυτοκινήτου για τα τσιμπούρια. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία, την απομακρύναμε από το σημείο, προκειμένου να προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή απ' αυτήν που ήξερε μέχρι σήμερα. Πλέον βρίσκεται σε πανσιόν επί πληρωμή και ελπίζουμε πως θα βρει τη ζεστασιά ενός παντοτινού σπιτιού, έστω και τώρα.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
    Υπολογίζουμε πως είναι γεννημένη το 2015 και ζυγίζει 25 κιλά. Τα πάει μια χαρά με σκυλάκια και γατάκια, μιας και συμβίωνε πάντα με πολλά άλλα ζώα στο σημείο της! Με τους ανθρώπους είναι λίγο μαζεμένη στην αρχή, αφού δεν έμαθε ποτέ τι πάει να πει αγάπη και είχε σπάνια χάδι από ανθρώπινο χέρι. Μόλις όμως κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, ανταποδίδει με ατελείωτα φιλιά! Λόγω της ζωής της στο δρόμο, έχοντας συνηθίσει στην αβεβαιότητα και την εγρήγορση σε κάθε λογής απειλή, έχει μια φοβία με τους δυνατούς ήχους, όπως τα πυροτεχνήματα. Πιστεύουμε πως με λίγη υπομονή και πολλή αγάπη, θα ξεδιπλώσει τον γλυκό και τρυφερό χαρακτήρα της, που ποτέ δεν είχε ευκαιρία μέχρι σήμερα να δείξει.
    Όποιος ενδιαφέρεται να χαρίσει υπεύθυνα ένα ζεστό σπιτικό στη Μυρτώ μας, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φένια στο 6982005800.
    Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με microchip καταχωρημένο στο όνομα του νέου κηδεμόνα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Μυρτώ γυρεύει ζεστασιά και αγάπη Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top