728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ! Στο στόχαστρο ο Φάουτσι

    Τη σύλληψη του επιδημιολόγου Άντονι Φάουτσι ζητούν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ για τη φερόμενη εμπλοκή του σε πρωτοφανούς ωμότητας πειράματα σε σκυλάκια με τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων.Aπαντήσεις από τον Άντονι Φάουτσι ζητούν Αμερικανοί βουλευτές όταν έγινε γνωστό πως εμπλέκεται σε βασανιστικά και απάνθρωπα πειράματα κατά κουταβιών.
    Συγκεκριμένα, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), το οποίο συντονίζει ο 80χρονος επιστήμονας φαίνεται να έχει χρηματοδοτήσει ανατριχιαστικά πειράματα που περιλαμβάνουν την κοπή των φωνητικών χορδών κουταβιών της ράτσας beagle για να σταματήσουν να γαβγίζουν και να κλαίνε.
    Σε επιστολή τους προς τον Φάουτσι, 24 Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκράτες βουλευτές εκφράζουν «σοβαρές ανησυχίες» για τις αναφορές για «δαπανηρά, σκληρά και περιττά πειράματα που χρηματοδοτούνται από φορολογούμενους σε σκύλους που παραγγέλθηκαν από το NIAID».
    Μάλιστα, επισημαίνουν πως ως διευθυντής του NIAID, ο Φάουτσι έδωσε την έγκριση να χορηγηθούν 1,68 εκατομμύρια δολάρια από χρήματα φορολογουμένων για ιατρικά πειράματα σε τουλάχιστον 44 κουτάβια beagle το 2018 και το 2019.
    Μέρος των σοκαριστικών πειραμάτων ήταν και η «χορδεκτομή», μια διαδικασία κατά την οποία οι φωνητικές χορδές του ζώου κόβονται «για να μην γαβγίζουν, να μην ουρλιάζουν ή να κλαίνε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.
    Παράλληλα, ο Φάουτσι φέρεται να έστειλε 375.800 δολάρια σε εργαστήριο όπου στα πειράματα τα σκυλιά είχαν τα κεφάλια τους κλειδωμένα σε κλουβιά με μολυσμένες σκνίπες.Τα έντομα που μεταφέρουν παράσιτα, τράφηκαν με τα κουτάβια, με φερόμενα βίντεο από τα βασανιστήρια να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες να ζητούν τη σύλληψη του Φάουτσι.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζώα υποβλήθηκαν αργότερα σε ευθανασία, ενώ φέρεται ότι ήταν μεταξύ έξι και οκτώ μηνών.
    Ως ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο Φάουτσι επιβλέπει τον προϋπολογισμό των έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων του NIAID, συμπεριλαμβανομένων των επιχορηγήσεων για έρευνες.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ! Στο στόχαστρο ο Φάουτσι Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top