728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

    Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τα αδέσποτα του Ιλίου

    Το σωματείο ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ (οι άνθρωποι με τα μπαλόνια) με χαρά σας προσκαλεί στο φιλοζωικό Bazaar που θα γίνει Σάββατο και Κυριακή, 18 & 19 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 - 20:00 στον πεζόδρομο, στην συμβολή των οδών Νέστορος και Μανάκη στο Ίλιον.
    Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί τοπική ομάδα εθελοντών οι οποίοι με δική τους επιβάρυνση σιτίζουν, περιθάλπουν και φροντίζουν αδέσποτα ζώα του Δήμου μας.
    Στο Bazaar μας θα μπορέσετε να αγοράσετε χειροποίητες δημιουργίες (και όχι μόνο), που εθελοντές και φίλοι έχουν δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό.
    Όλα τα χρήματα θα δοθούν για την αγορά τροφών, φαρμάκων, αποπαρασιτικών, για στειρώσεις, για έξοδα φιλοξενίας, νοσηλείας κ.α.

    Λίγα λόγια για το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια):
    Πρόκειται για σωματείο εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και άλλων ανθρωπιστικών ειδικοτήτων, που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει με εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις κοινωνικές ομάδες που δέχονται αποκλεισμό (Πρόσφυγες, τρίτη ηλικία, οροθετικοί φυλακισμένοι κ.α.).
    Διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις κατά της ρητορικής μίσους και της βίας και προωθεί την Κουλτούρα της Αειφορίας.
    Πιστεύει πως η φροντίδα των αδέσποτων ζώων καλλιεργεί την Ενσυναίσθηση, την Συμπόνοια και την ιδέα του Ενεργού Πολίτη.
    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει φιλοζωικές δράσεις.
    Από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει λάβει τις σχετικές άδειες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο παιδείας για να εφαρμόσει ειδικό εκπαιδευτικό υλικό στο ελληνικό σχολείο. Το συγκεκριμένο υλικό είναι διαθέσιμο στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.
    Περισσότερα εδώ:
    http://balloonartpeople.blogspot.com

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τα αδέσποτα του Ιλίου Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top