728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

    PRADA και GUCCI! Τιμώντας την τίγρη το 2022

    Το 2022 είναι η χρονιά της Τίγρης σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο και δύο από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο αποφάσισαν να την τιμήσουν. 

    Δράση την Χρονιά της Τίγρης 
    Στα πλαίσια του προγράμματος ''Δράση την Χρονιά της Τίγρης'' ο οίκος Prada προχώρησε σε μια δωρεά στο κινέζικο ίδρυμα ''Walking with Tiger and Leopard'' για το πρόγραμμά του που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας στην Κίνα. 
    Επιπλέον, διοργάνωσε ένα διαγωνισμό καλώντας νέους καλλιτέχνες από την Κίνα να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για την τίγρη και τέλος παρουσίασε μια συλλογή ρούχων (φωτο αριστερά) εμπνευσμένη από την Χρονιά της Τίγρης. 

    Gucci Tiger
    ''Gucci Tiger'' ονομάζεται η νέα κολεξιόν του Gucci και είναι εμπνευσμένη από την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Διατίθεται σε όλα τα καταστήματα του οίκου μόδας στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες. 
    Τέλος, από τον Φεβρουάριο του 2020 ο ιταλικός οίκος μόδας στηρίζει την προστασία της άγριας ζωής μέσα από το Lion's Share Fund που ενισχύει την προστασία ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: PRADA και GUCCI! Τιμώντας την τίγρη το 2022 Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top