728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 28 Μαΐου 2022

    Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ Σκύλου και Γάτας

    Ένα μοναδικό και συναρπαστικό νέο μονοήμερο σεμινάριο, που καλύπτει έξι πολύ σημαντικά θέματα: πώς θα αναγνωρίσεις αν το κατοικίδιό σου αναπνέει, πώς θα αναγνωρίσεις αν το κατοικίδιο σου έχει σφυγμό και πώς θα κάνεις καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) στο κατοικίδιό σου, αν καταρρεύσει ξαφνικά, διαφορετικές τεχνικές ΚΑΡ.Π.Α. για κάθε μέγεθος κατοικιδίου (σκύλου και γάτας), θέματα που θα αντιμετωπίσεις όταν θα φτάσεις στην κτηνιατρική κλινική και τι μπορείς να κάνεις σε περίπτωση πνιγμονής.
    Το περιεχόμενο του σεμιναρίου στηρίζεται στα πιο επικαιροποιημένα δεδομένα, που αφορούν στην κτηνιατρική αναζωογόνηση και στις κατευθυντήριες οδηγίες του RECOVER, οι μόνες αναγνωρισμένες οδηγίες από τους οργανισμούς American College of Veterinary Emergency and Critical Care (ACVECC) και Veterinary Emergency and Critical Care Society (VECCS).

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 // 09:00-17:00.
    Πληροφορίες - Εγγραφές:
    τηλ. 215 520 9080
    email: info@agrypnous.gr

    Ο αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος για να επιτραπεί η καθοδήγηση και η εκπαίδευση κάθε εκπαιδευόμενου ξεχωριστά. Έτσι, κλείσε τώρα θέση για να μην απογοητευτείς.
    Επισημαίνεται, ότι καμμία εγγραφή στο σεμινάριο δεν ισχύει, αν ο ενδιαφερόμενος δεν συμπληρώσει και αποστείλει συμπληρωμένη τη φόρμα εγγραφής που θα του αποσταλεί.
    Το κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι 112€ και για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή.
    Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παρακάτω:
    https://agrypnous.gr/.../%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%b1.../


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ Σκύλου και Γάτας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top