728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

    ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Γιατί απόφαση δικαστηρίου απαγορεύει ελέφαντας να μεταφερθεί από ζωολογικό κήπο σε καταφύγιο

    Τα ζώα έχουν τελικά δικαιώματα ή όχι; 
    Το εφετείο στη Νέα Υόρκη απεφάνθη πριν από μερικές μέρες ένας θηλυκός ελέφαντας ονόματι Happy
    πρέπει να παραμείνει στον ζωολογικό κήπο στο Μπρονξ και δεν πρέπει να μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο, επειδή δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα.
    Η ζωοφιλική οργάνωση υποστήριξε Nonhuman Rights υποστήριξε πως ο ελέφαντας που πωλήθηκε για 800 δολλάρια και ζει εδώ και 40 χρόνια στον ζωολογικό κήπο κρατείται παράνομα και πρέπει να πάει σε καταφύγιο, ενώ η Wildlife Conservation Society ισχυρίστηκε πως οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου τον φροντίζουν σωστά. 

    Το δικαστήριο έκρινε πως οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι και δεν πρέπει να κρατούνται παράνομα και αυτό δεν ισχύει για τα ζώα. Σύμφωνα με το νόμο δεν είναι άνθρωποι και επομένως δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα τονίζοντας πως οι ελέφαντες είναι φυσικά έξυπνα πλάσματα που χρειάζονται φροντίδα και αγάπη. 

    Η ίδια οργάνωση προσέφυγε, σύμφωνα με τους New York Times, τον περασμένο μήνα  σε δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο να ελευθερωθούν 3 ελέφαντες από τον ζωολογικό κήπο Fresno Chaffe Zooστην Καλιφόρνια και να μεταφερθούν σε καταφύγιο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Γιατί απόφαση δικαστηρίου απαγορεύει ελέφαντας να μεταφερθεί από ζωολογικό κήπο σε καταφύγιο Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top