728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

    20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα

    Στις θάλασσες όλου του κόσμου περιπλανιέται ένα μυστηριώδες τέρας σπέρνοντας τον τρόμο. Για αυτό, η αμερικανική κυβέρνηση, οργανώνει ειδική αποστολή εντοπισμού και εξόντωσης του τέρατος και ο Γάλλος φυσιοδίφης καθηγητής Αρονάξ, μαζί με τον πιστό του υπηρέτη Κονσέιγ, και τον σκληροτράχηλο φαλαινοθήρα Νεντ Λαντ αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν το θαλάσσιο τέρας.

    Όμως, το μόνο που θα ανακαλύψουν είναι ο Ναυτίλος, το υποβρύχιο του αινιγματικού κάπτεν Νέμο, ο οποίος για να κρατήσει μυστική την ύπαρξή του αιχμαλωτίζει τους τρεις άντρες.
    Τότε, ένας θαυμαστός υποθαλάσσιος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια τους, καθώς ο καθηγητής και οι σύντροφοί του θα επισκεφθούν τη χαμένη Ατλαντίδα, θα ψαρέψουν μαργαριτάρια, θα αντιμετωπίσουν ένα γιγάντιο καλαμάρι, θα δεχτούν επίθεση από μια φυλή κανίβαλων και θα ζήσουν απίστευτες περιπέτειες στα βάθη των ωκεανών και θα μάθουν να βλέπουν διαφορετικά τον κόσμο τους. 
        
    Οι 20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα του Ιούλιου Βερν θεωρούνται από τις πιο συναρπαστικές μυθοπλαστικές περιπέτειες και από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top