728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

    ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ! Δικηγόρος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις τρεις γάτες του...

    Οι Spongecake, Donut και Mocha είναι γάτες και γυρίζουν τον κόσμο. Γιατί ο Νταν Νγκούγιεν και η σύζυγός του θεωρούν μέλος της οικογένειας τα τρία κατοικίδια τους, οπότε δεν μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς αυτά.
    Ο δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη ανεβάζει στο TikTok βίντεο με τις περιπέτειες τους και έχουν γίνει viral.
    Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί δέκα μέρη στις ΗΠΑ και την Ευρώπη- μεταξύ αυτών το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Βενετία.

    Όπως εξήγησε ο Νταν Νγκούγιεν στο ΒBC, πρώτα εκπαίδευσε τις γάτες του και μόλις αυτές άρχισαν να εξοικειώνονται με τις μετακινήσεις, τότε το ζευγάρι άρχισε να τις παίρνει στις διακοπές του.
    «Απλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε να ταξιδεύουμε χωρίς αυτές. Έχουν γίνει οικογένειά μας και είναι στην πραγματικότητα σχετικά εύκολο. Νομίζω έχουν συνηθίσει τόσο στο ταξίδι, που απλά κοιμούνται σε όλη τη διαδρομή», εξηγεί ο δικηγόρος.

    Ερωτηθείς ποιο ήταν το αγαπημένο μέρος των κατοικίδιων, εκτίμησε ότι ήταν η Βενετία, καθώς φαίνονται γοητευμένες. Ο κόσμος συνήθως αντιδρά με έκπληξη, μεταξύ άλλων, όταν τους βλέπει με τις γάτες. «Είναι αληθινές;», τον ρωτούν πολύ συχνά, παραδέχεται.

    Μια γάτα μπορεί να εκπαιδευθεί, επισημαίνει ο δικηγόρος τονίζοντας: «Η εκπαίδευση πρέπει να είναι σταδιακή, να είναι ασφαλής και η γάτα σας πρέπει να νιώθει άνετα μαζί σας».
    @spongecake_cats We follow cat dad everywhere because we’re family 😊 #catsoftiktok #petsoftiktok #cats #foryoupage #foryou #foru #cat #kitty #catlover #newyork ♬ original sound - darcy 🦦
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ! Δικηγόρος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις τρεις γάτες του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top