728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

    Από την Καλιφόρνια στη Μαδρίτη: σε ποια ξενοδοχεία είναι ευπρόσδεκτοι οι σκύλοι

    Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο δέχονται πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας, δηλαδή και τους σκύλους, ενώ προσφέρουν ειδικό μενού, κομμωτήριο, κουβέρτες, λιχουδιές αποκλειστικά για τετράποδους πελάτες. 
    Έτσι, στη μικρή παραθαλάσσια πόλη Carmel στην Καλιφόρνια εκεί όπου μένουν ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Μπραντ Πιτ το Cypress Inn - Carmel by the sea είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που δέχονται σκύλους στην δυτική ακτή των ΗΠΑ. Παρέχει μενού για σκύλους και μπάνιο μετά από το παιχνίδι στην θάλασσα.

    Σύμφωνα με την El Pais, το ξενοδοχείο Proper στο Λος Άντζελες δίνει μπολ και λιχουδιές για σκύλους στα δωμάτια, ενώ κάνει δωρεές στην οργάνωση Best Friends Animal Society. 

    Το ξενοδοχείο Nizuc Resort στην πόλη Κανκούν του Μεξικού που στην διάλεκτο των Μάγια σημαίνει ''η μύτη του σκύλου'' έχει ανοιχτές τις πόρτες του για γάτες και σκύλους. 

    Στην Μαδρίτη ξεχωρίζει το ξενοδοχείο Urso και στο Λονδίνο το Kensington προσφέρει κρεβάτια για σκύλους, φαγητό και λιχουδιές. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Από την Καλιφόρνια στη Μαδρίτη: σε ποια ξενοδοχεία είναι ευπρόσδεκτοι οι σκύλοι Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top