728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

    ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ! Η αγάπη της Αγκάθα Κρίστι για τους σκύλους μέσα από ένα βιβλίο

    Τα λαγωνικά κυνηγούν λαγούς και ο Ηρακλής Πουαρό δολοφόνους. 
    Ο δαιμόνιος ντέντεκτιβ λαμβάνει μια επιστολή από την Έμιλυ Αρουντέλ, η οποία του ζητά βοήθεια.
    Η πλούσια ηλικιωμένη δεσποινίδα κατάλαβε ότι η συνήθεια του σκύλου της Μπομπ να αφήνει τη λαστιχένια μπάλα του στο πλατύσκαλο έδωσε την ιδέα σ' έναν από τους συγγενείς της να δέσει ένα σπάγκο από μια πρόκα, ώστε η ίδια να σκοντάψει και να πέσει στη σκάλα και να φανεί σαν ατύχημα.
    Φοβούμενη ότι κάποιος προσπαθεί να την σκοτώσει, άλλαξε  την διαθήκη της. 
    Όμως όταν η επιστολή φθάσει στα χέρια του Πουαρό, θα είναι αργά, αφού η αποστολέας θα βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στην εξοχή.
    Ο Πουαρό αποφασίζει να ερευνήσει διάφορα περίεργα γεγονότα. Έφταιγε πραγματικά, όπως όλοι πίστευαν, το έξυπνο και παιχνιδιάρικο σκυλάκι της ή μήπως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια;
    Tο μυθιστόρημα εκδόθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1937 και μέσα από αυτό φανερώνεται η αγάπη της Αγκάθα Κρίστι για τους σκύλους. Μάλιστα, τον Μπομπ τον είχε εμπνευστεί από τον δικό της σκύλο τον Πίτερ, στον οποίο είχε αφιερώσει το βιβλίο γράφοντας: ''Είναι ένας στους χίλιους σκύλους''. 
     

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ! Η αγάπη της Αγκάθα Κρίστι για τους σκύλους μέσα από ένα βιβλίο Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top