728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ο Στ. Ξαρχάκος εγκατέλειψε τα τρία σκυλιά του επειδή ...γέρασαν

     

    Daisy Galiatsatou 

    Εκείνο που σκέφτεται ο άνθρωπος όταν γερνάει είναι τι θα γίνουν τα ζώα του. Αυτά είναι τα τρία σκυλιά του Κυρίου Ξαρχάκου.
    Στα γεράματα εγκαταλήφθηκαν σε ένα καταφύγιο του δήμου Αθηναίων. Δεν του είχα ποτέ καμία εκτίμηση τώρα ακόμη χειρότερα.

    Γράφει καποιος αλλος.....
    Κορυφαίος συνθέτης ( Σταύρος Ξαρχάκος) παρέδωσε τα τρία σκυλιά του στην αστική πανίδα του Δ. Αθηνας γιατί δεν τα ήθελε η γυναίκα του .Η μεταφορά των ζώων από το νησί που διαμένει έγινε κάτω από άθλιες συνθήκες .Τα σκυλιά είναι γέρικα και έχουν πάθει σοκ ..έλεος ο πολιτισμός δεν μένει πια εδώ...

    Σταματίνα Σταματάκου 
    Η παιδεία δεν έχει καμία σχέση με το αν είσαι διδάκτορας σε πανεπιστήμιο ή εκ των κορυφαίων μουσικοσυνθετών της εποχής σου.
    Οι τελευταίες μέρες το αποδεικνύουν περίτρανα. Από τον τύπο που έλιωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σταύρο Ξαρχάκο που εγκατέλειψε τα ηλικιωμένα σκυλιά του παραδίδοντάς τα σε δημοτικό καταφύγιο.
    Και όσοι νομίζετε ότι «έλα μωρέ, δεν είναι το ίδιο, δεν τα κακοποίησε» σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει χειρότερη μορφή κακοποίησης από την εγκατάλειψη. Ζώα ηλικιωμένα που έχουν μάθει να ζουν ελεύθερα σε κήπο να βρίσκονται ξαφνικά κλεισμένα σε ένα τσιμεντένιο κλουβί με άλλα 100 ζώα να γαβγίζουν δίπλα τους.
    Κι όλα αυτά ενώ είναι τελείως ανήμπορα στο τέλος της ζωής τους. Ο πολιτισμός της εγκατάλειψης των πιο αδύναμων.




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ο Στ. Ξαρχάκος εγκατέλειψε τα τρία σκυλιά του επειδή ...γέρασαν Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top